2777
2789
عنوان

منی که پنج سال زجر کشیدم بهش برسم و پشیمونم حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 43 پست
هیچی جای اینکه بدی های اونا رو ببینی رو سیاست خودت کار کن زندگیتو بساز براش بجنگ به روزهای خوب با شو ...

مرسی عزیزم باشه 

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐دیگه غلطی ک کردم نمیتونم زرت طلاق بگیرم سر هرچیزی

خوب خودتم می دونی بنده خدا حق داره خوب از خانوادش بدی می گی سیاست نداری  میری خونشون ،غذا از بیرون سفارش بده یا اصلا نرو همسرت بیاد خونتون،وقتی پذیرای مهمان نیستن وازت توقع پخت وپز دارن چرا میری خونشون،به همسرت بگو بیاد،شما همه مار می کنی وبعد گاو نه من شیرده میشی،خودتو در اولویت قرار بده بدگویی  خانواده همسرتو نکن وگر نه زندگیت همیشه دعواس

خانواده ها ک اومدن وسط همش از بین رفت😔انگار دلشون نمیخواد بچشون خوش بخت باشه با حرفها و دخالت های ب ...

راستی یه سوال

خب موقع دوستیتون خب آیا همسرت میگفت که ما با مامانم میمونیمو طبقه بالاو فلان؟

چند خواهر برادرن؟

آره اصلا نمیشه ک زود ب جدایی فکر کنم میدونی بزرگترین مشکلم بی سیاستیمه ی زن با سیاست جای من بود با ا ...

فقط فکر کردن

سبک سنگین کن ببین باید چکار کنی کودوم بهتره این حرفا دیگه کم کم دستت میاد

خوب خودتم می دونی بنده خدا حق داره خوب از خانوادش بدی می گی سیاست نداری میری خونشون ،غذا از بیرون س ...

بله دقیقا

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

متوجه نشدم. مادرش هیچوقت خونه نیست. همه هم فکر میکنن ادم خوبیه. چجوری در حق تو بدی کرده؟

آدم بدی نیست ادم رو مخ و زیادی فضول دخالتگر و ساده و چرت گوهه قصد توهین ندارم واقعا ویژگیهاش اینطوریه

راستی یه سوالخب موقع دوستیتون خب آیا همسرت میگفت که ما با مامانم میمونیمو طبقه بالاو فلان؟چند خواهر ...

بله گفت دو سال اول میمونیم

دوتاخواهربرادرن خواهرش ازدواج کرده

اون یکی برادرشم ازدواج کرده؟آخه یکم شرایطت حس و حالت مشابه منه🥲

کلا دوتا بچه ان برادر نداره دیگ

اخی عزیزم امیدوارم شرایط برات بهتر بشه