2777
2789
عنوان

منی که پنج سال زجر کشیدم بهش برسم و پشیمونم حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 43 پست
خوب شما که میگی مامانش هیچ‌وقت خونه نیست پس چه بدی در حقت میکنه؟

منظورم صبح تا غروبه بعدش هست ک

فکر میکنه من پسرشو ازش دزدیدم تحمل محبت شوهرم ب من رو نداره تند تند حرف میزنه هرچی ب ذهنش میاد میگه عقل درستی نداره رو مخه وای بهش فکر میکنم سردرد میشم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها ک اومدن وسط همش از بین رفت😔انگار دلشون نمیخواد بچشون خوش بخت باشه با حرفها و دخالت های ب ...

شوهرت مهم عزیزم خانوادش چکار داری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واسه همینه میگن چیزی رو زوری از خدا درخواست نکنید بگیم اگه به صلاحه بهم بده

دقیقا

من خیلی التماس کردم و زور زدم اصلا قسمت نمیشد زوری شد😔

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بعد ازدواج قراره تو یه ساختمون زندگی کنید ؟ 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

میدونی یه کار کن قبل از هر کاری که میخای انجام بدی یه لحظه فکر کن یا حرفی که میخای به همسرت بگی با ف ...

آره اصلا نمیشه ک زود ب جدایی فکر کنم میدونی بزرگترین مشکلم بی سیاستیمه ی زن با سیاست جای من بود با این شوهر بهترین زندگیو میساخت هیچکسم تو زندگیش دخالتی نمیکرد چطور سیاست یاد بگیرم

حالا چ اشکالی داره کمکشون بدی؟بعد از ازدواج قرار نیس مدام بری خونه اشون و کاراشونو بکنی ک

اشکالش اینه ک وظیفم شده اگ کاری نکنم بد نگاه میکنن و دستور میدن اگ خواب باشم بدشون میاد چرا خوابیدم و بیدار شم کار کنم 

و بزرگترین مشکل اینه ک مادر خودشیفتش طبقه بالای خونشون رو بزور ساخته نزاشته پسرش ی خونه جدا بگیره بسازه و حالا باید بریم تو این خرابشده

و هی حتما میخواد مزاحم من بشه 😔

اول با خودت مهربون باش خوبی هاشونو ببین دیدتو مثبت کن دیگه شمر که نیستن کلا خسته ایی انگار انرژیت من ...

دقیقا خیلی خیلی انرژیم منفی شده خیلی زجر کشیدم تو زندگیم دیگ انگار تحمل ندارم

سنت کمه، زبون درنیاوردی هنوز یسال که بگذره درست میشی

😂آره

بیخیال عزیزم این مشکلاتی که گفتی همه داخل زندگیشون دارن

ایشالله همه از زندگی شون راضی باشن

آره اصلا نمیشه ک زود ب جدایی فکر کنم میدونی بزرگترین مشکلم بی سیاستیمه ی زن با سیاست جای من بود با ا ...

هیچی جای اینکه بدی های اونا رو ببینی رو سیاست خودت کار کن زندگیتو بساز براش بجنگ به روزهای خوب با شوهرت فکر کن اگه فکر می‌کنی از نظر جسمی خسته ایی برو یه تقویتی بزن انرژیتو ببر بالا به نکته ساده ولی مهمه