2777
2789

چقدر نوع گفتار اشتباهه و در اون حرفا یک سری توهین و تفکیک وجود داره

درواقع هیچ زنی برای مرد نباید بچه بیاره بلکه یک زن و مرد هر دوشون بچه میارن برای خودشون، نه یک نفر برای دیگری!

زن بچه ی شوهرشو نداره بزرگ کنه بلکه داره فرزند مشترک خودشونو بزرگ میکنه

زن آشپزی و خانه داری نمیکنه برامرد، او مسئول شده قسمتی از کار ها رو انجام بده برای زندگی مشترک هردو شون!

در گفتار روزمره مون دقت کنیم

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اون مرد وظیفه های زیادی در برابر بچه مشترک داره مثل کمک کردن تو تربیت و بزرگ کردن بچه که خیلی از مردا از زیرش در میرن

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

ولی صاحب بچه مرده حتی پدر بچه نباشه پدر بزرگش میشه صاحب بچه مادری که این همه زحمت می‌کشه قانون هیچ ارزشی براش قائل نیست 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

ولی صاحب بچه مرده حتی پدر بچه نباشه پدر بزرگش میشه صاحب بچه مادری که این همه زحمت می‌کشه قانون هیچ ا ...

تا یه سنی قیم هستن بخاطر اینکه خرج و مخارج بچه به عهده ی اون هاست، چون یه سری خانوما توان خرجی دادن ندارن

البته یکسری چیزها وظیفه مرد هست. مثل تامین نیازهای اولیه خورد و خوراک

در برابرش هم خانه داری و بچه داری و تمکین وظیفه خانمه؟

خب من با همین مشکل دارم دیگه 

به نظرم توی زندگی مشترک موفق وظیفه وجود نداره

قبول مسئولیت و لطف متقابل هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

از این گفتارهای اشتباه خیلیه الان یکیش یادمه که میگن بالاخره منو گرفت، چرا کسی نمیگیره تورو

کلمه گرفت قشنگ نیست بهتره بگیم ازدواج کردن

البته من با کل جمله هم مشکل دارم