2777
2789
عنوان

زن باید برا مرد بچه بیاره٫ زن باید بچه شوهرشو بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 54 پست
خیر معتقدم ‌اگر کاری میکنن لطف و قبول مسئولیت هستمن نمیتونم به همسرم بگم باید فلان کار رو بکنی چون و ...

بستگی داره سبک و تفکر زندگی تو چه چهارچوبی بسته شده.

از دید زندگی اسلامی، من وظیفه را برای مرد تعیین نکردم، خدا تعیین کرده و اگر اون هم خدا و رسول خدا را قبول داره، با جون و دل انجام می ده، چون خدایی را که پرستش می کنه، اطاعت می کنه و می شه عبد خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر معتقدم ‌اگر کاری میکنن لطف و قبول مسئولیت هستمن نمیتونم به همسرم بگم باید فلان کار رو بکنی چون و ...

درسته ولی بعضی جاها آدما وظیفشونه ک برای شریک زندگیشون ی کارایی بکنن 

حالا اسم وظیفه شاید زیاد جالب نباشه تو زندگی مشترک ولی خب منظوری ک میرسونه همونه 

مثلا من وظیفه خودم میدونم اگر همسرم بیمار بود با تمام توانم ازش مراقبت کنم نمیتونم اسمشو بذارم لطف چون قلبم میگه باید اینکارو بکنم در غیر اینصورت کم گذاشتم براش

یا من باید نسبت بهش وفادار بمونم و اگر موندم لطف نکردم

ی کارایی رو اگر اسمشو بذاریم لطف ب نظرم اصلا قشنگ نیس 

البته اینا مثال بود 

میتونه خیلی چیزای دیگه هم تو ذهنمون شبیه این موقعیت ها تداعی بشه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بستگی داره سبک و تفکر زندگی تو چه چهارچوبی بسته شده.از دید زندگی اسلامی، من وظیفه را برای مرد تعیین ...

لطفاً جریان رو به اسلامی و غیر اسلامی مجزا نکنید 

من نمیخوام  با کسی بحث مذهبی کنم یا نظرم رو بر اساس یا خلاف دین بدونم

اینجا برای همه عقاید محترمانه جا هست لازم نیست حتما همه مثل هم فکر کنیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بله بستگی به شرایط زن و شوهر داره تفاهم کنن هر جور دوست دارن زندگی کنن حضرت علی و حضرت فاطمه هم تفاه ...

زندگیهای الان مثل 1400سال پیش نیست قطعا

تغییرات زیادی در زندگی شده که نمیشه مثل اون زمان زندگی کرد

زندگیهای الان مثل 1400سال پیش نیست قطعاتغییرات زیادی در زندگی شده که نمیشه مثل اون زمان زندگی کرد

یعنی العا همه خانمها میرن سرکار هیچ خانم خانه داری وجود نداره!؟ من هم گفتم هر کس با شرایط خودش زندگی کنه اون دبگه مربوط به خود زن و شوهر میشه

خانم هم وظیفه هایی داره، این دو مورد جز وظیفه اش نیست، از سر لطف و محبت، بچه داری و خانه داری می کن ...

یعنی زن وظیفه نداره لطف میکنه کار میکنه، خونه داری میکنه، بچه داری میکنه؟ 

پس چرا باید همه زنها خانه داری و بچه داری کنن؟ 

فقط چون وظیفه خودمون میدونیم و وجدان داریم

ولی عملا اینکه زن وظیفه نداره در حد حرفه

دادگاه که بودم چقدر مردا بودن میومدن شکایت که زنم غذا نمیپزه، زنم خونه داریش صفره، زنم کار نمیکنه، بچه داری درست نمیکنه اکثرا هم زنو نصیحت و تشویق میکردن که انجام بده نمیگفتن به مردا که زن موظف نیست  نمیخواد کار کنه

در هیچ جای سند ازدواج هم ذکر نشده که زن مپظف به کار کردن نیست از سر لطفه یا مرد باید به ازای کارهای همسزش مبلغی رو ماهیانه به عنوان مزد یا همون اجرت بهش بده

اصلا بحث زن شاغل و خانه دار نیستبحث اینه مگه نمیگن زن وظیفه نداره کار کنه

خوب طبق قانون و شرع اره 

ولی ادمها میتونن طبق میل خودشون و قراردادی که بین خودشون هست زندگی کنن حالا هرجور که راحت هستن

بله آقایون وظیفه دارن تامین نیازهای اولیه و خورد و خوراک و پوشاک و خانمها تمکین مرد و لاغیر بقیه کار ...

این وظایف میدونید در مقابل چه چیزهای هست؟ 

و اول باید زن انجام بده که مرد موظف به انجام این موارد بشه و اگر زن انجام نده مرد به راحتی میتونه خرجی و نفقه نده؟ 

تمکین خاص بیشتر مختص به مرده

زن دیدین مثلا بره عدم تمکین بزنه؟ مثل مرد

خوب طبق قانون و شرع اره ولی ادمها میتونن طبق میل خودشون و قراردادی که بین خودشون هست زندگی کنن حالا ...

وقتی قانون از شرع گرفته میشه و همه چیز از روز اول قانونی پیش میره مثل حق و حقوق و مهریه اینم باید شرعی و قانونی پیش بره ولی نمیره چون در حد حرفه حتی زنها نمیتونن اجرت المثلشون رو هم بگیرن الانم که مهریه اضافه شده نفقه هم که در مقابل تمکین عام و خاص زنه در غیر این صورت  وگرنه مرد میتونه نفقه نده

بله آقایون وظیفه دارن تامین نیازهای اولیه و خورد و خوراک و پوشاک و خانمها تمکین مرد و لاغیر بقیه کار ...

مگه زن عروسک جنسیه که فقط تمکین کنه اینجوری ارزش زن در همین حد میاد پایین که فقط به درد تمکین میخوره

و در هر شایطی باید مطیع شوهر باشه و تمکین کنه این کجاش خوبه یعنی اختیار جسم خودش روهم نداره