2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن کمک

121 بازدید | 18 پست

گربم مادست شش ماهشه به بلوغ جنسی رسیده دو روزه خیلییی صدا میکنه شبا نمیتونم بخابم

فحل شده انگار

هزینه عقیم کردن رو پرسیدم گفتن سه الی چهار تومن الان پول ندارم😭😭نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

کسایی که گربه دارن فحل شدن گربه ها چند روز طول میکشه یعنی هر ماه فحل میشن؟؟؟؟

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحلتوضیح بدید لطفا

یعنی به بلوغ جنسی رسیده نیاز به جفت گیری داره

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

من یه نر دارم یه ماده هردو رو عقیم کردن پولشو جور کن گناه دارن اذیت میشن بعد دیگه راحت میشن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ماده ندارم نر دارم۸ ماهشه ولی هنوز اروم و ساکت

توی خونه نگهش میداری یا حیاط

و اینکه قصد عقیم کردنش رو داری

مگه گربه ماده رو هم عقیم میکنن من نر رو شنیدم عقیم میکنن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

هر ماه فحل میشه یه هفته طول میکشه مجبوری عقیمش کنیو خدا نکرده از خونه فرار میکنه میره دنبال جفت

یعنی اگه فرار کنه بره بیرون باز برمیگرده یا نه