2777
2789
عنوان

بعد از فوت زنداداشم من برادر زادمو بزرگ کردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 48 پست
چقد خوشگلی

مرسی عزیزم نظر لطفته

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خدا هزاران سال سایه زن داداش بالا سر بچه هاش نگه داره خدایی نکرده برای منم همچین اتفاقی ب ...

واقعا با بچه آدم هیچ فرقی نداره من حتی الان با این وضعیت بارداری جلسه مدرسشو خودم رفتم گفتم مامانم مسنه بقیه مامانا همه جونن بچم خجالت نکشه جلو دوستاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

برادرم هست نه ازدواج نکرده شاغله سرکار میره با پدرو مادرم و برادرزادم باهم زندگی میکنن

کاش بایه خانم خوب ازدواج می کردبچه هم خودشون بزرگ می کردن.....شماهرچقدرخوب هم که باشی نمیتونی جای خانواده روبراش پرکنی....خودشم بهت گفته که کاش منم دخترتون بودم شما پدرومادرم.....

کاش بایه خانم خوب ازدواج می کردبچه هم خودشون بزرگ می کردن.....شماهرچقدرخوب هم که باشی نمیتونی جای خا ...

برادرم دیگه زیر بار ازدواج نمیره سالها بهش گفتیم قبول نکرد دیگه بیخیال شدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش از بچگی میاوردی با خودتون زندگی میکرد

اون اوایل من مجرد بودم بعدشم که ازدواج کردم راضی بودیم بیاد هم من هم همسرم اما بابام و داداشم قبول نکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برکتش میاد تو زندگیتون

اره واقعا هم پر برکته این بچه اصلا انگار عزیزخداست هر کاری براش بکنم صد برابرشو خدا بهمون برمیگردونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون اوایل من مجرد بودم بعدشم که ازدواج کردم راضی بودیم بیاد هم من هم همسرم اما بابام و داداشم قبول ن ...

آها.فکر کردم شما سر خونه زندگیتون بودین بعدش خانم داداشتون فوت کردن.

خدا خیرت بده عزیزم.

انشاالله همیشه سایه مهربونیت رو سرشون باشه

آها.فکر کردم شما سر خونه زندگیتون بودین بعدش خانم داداشتون فوت کردن.خدا خیرت بده عزیزم.انشاالله همیش ...

ممنونم گلم براش دعا کن خوشبخترین بشه درسش انقدر خوبه شاگرد اول کلاسشونه🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40