2777
2789
عنوان

زن باید برا مرد بچه بیاره٫ زن باید بچه شوهرشو بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 54 پست
وقتی قانون از شرع گرفته میشه و همه چیز از روز اول قانونی پیش میره مثل حق و حقوق و مهریه اینم باید شر ...

العا خانمها خودشون دوست دارن برن سرکار بریم جلوشون بگیریم میشه به نظرت  میشه به نظرت اجرت المثل هم باید راهشو بلد باشی اتفاقا با قانون میشه پوست مرد کند راهشو باید بلد باشی 

زندگی شخصی زن و شوهرا تا وقتی با هم خوب هستن میتونن میل خودشون باشن ولی کار به دادگاه بکشه دیگه اون وقت خیلی چیزها طبق قانون و وظیفه هست

یعنی یه مرد وظیفه داره ولی زن وظیفه ای نداره؟

از نظر اینا ببخشید زن فقط باید تو تخت باشه تنها وظیفه زن در مقابل مرد همینه ولی مرد موظفه برای همه چیز

اصلا این کلمه وظیفه معنی نداره وقتی دونفر زیر یک سقف زندگی مشترک رو شروع میکنن همه کارهاشون از روی محبت و علاقس کنارهم، باهم مشترک انجام میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

العا خانمها خودشون دوست دارن برن سرکار بریم جلوشون بگیریم میشه به نظرت میشه به نظرت اجرت المثل هم ب ...

اجرت المثل باید ثابت کنه زن که قصد رایگان و تبرع نداشته که ثابت کردنش هم غیر ممکنه مگر همون زمان عقد شرط بزاره ضمن عقد که من برم زیر یک سقف و شروع زندگی مشترک با همسرم قصد انجام رایگان و تبرع ندارم و اجرت المثلم رو درمقابل انجام کارهایی که وظیفه من نیست از شوهرم میخوام و هر زمان اراده به کرفتنش کنم شوهرم موظفه این اجرت رو بهم بدن و  مرد امضا کنه بعد از اون به دفتر خونه رسمی کشور برن و این مورد رو ثبت کنن و مرد امضا کنه حالا کدوم مردی اینکارو و این شرط رو قبول میکنه؟ هیچکس

العا خانمها خودشون دوست دارن برن سرکار بریم جلوشون بگیریم میشه به نظرت میشه به نظرت اجرت المثل هم ب ...

شرایط دریافت اجرت المثل:

براساس قانون اسلامی و مدنی ایران صرف انجام امور منزل توسط زن سبب برخورداری از اجرت و پرداخت اجرت المثل توسط مرد نمیشود بلکه باید شرایطی که درقانون جهت استحقاق دریافت اجرت المثل تعیین شده است وجود داشته باشد

عمل انجام شده به درخواست و اراده مرد باشد زن قصد تبرع نداشته یعنی انجام دادن آن عمل به صورت رایگان و بدون داشتن توقع دستمزد نباشد.

زن امور مربوطه را به قصد دریافت اجرت انجام داده باشد و قصد تبرع و انجام رایگان نداشته باشد.

اموری که توسط زن انجام شده داوطلبانه نبوده بلکه به دستور مرد انجام شده باشد.

در صورتی که زن کارهای خانه را با میل و رغبت و بدون درخواست و دستور شوهر انجام داده باشد، اجرت المثل به او تعلق نمیگیرد اجرت المثل زمانی به زن تعلق میگیرد که کارهای خانه را به دستور و درخواست شوهر و بدون قصد رایگان انجام دادن آنها انجام داده باشد 

اگر زنی درعقد نکاح شرط عدم تبرع را ضمن عقد بیان نکرده باشد ولی قصد رایگان انجام دادن کارهای خانه را نداشته که درطول زندگی مشترک، کارهای خانه را به دستور زوج و بدون قصد تبرع انجام داده و نتواند عدم قصد تبرع را در دادگاه ثابت کند، در این صورت حق دریافت اجرت‌المثل ایام زوجیت را نخواهد داشت.

درصورتی که شوهر، زوج ادعای اجرت‌المثل ایام زوجیت را مطرح کند شامل ارائه لایحه دفاعیه به دادگاه و اثبات عدم استحقاق زوجه به دریافت اجرت‌المثل است.

این دفاعیات میتواند شامل مواردی مانند رایگان بودن انجام کارها توسط زوجه، عدم دستور مرد به انجام کارها، یا وجود شرایطی باشد که زوجه مستحق دریافت اجرت‌المثل نیست. 

اگر زوج ثابت کند که زن به میل و اراده خود و بدون انتظار دریافت دستمزد کارهای خانه را انجام داده است،  اجرت‌المثل به  زوجه تعلق نمیگیرد. 

باید به این نكته نیز توجه داشت كه در كارشناسی هیچگاه دستمزد یك پرستار یا یك خدمتكار خانه برای زنان محاسبه نمیشود، 

زیرا زن درقبال انجام كارها و حضور درخانه همسرش، از مزایایی مانند رفتن به مسافرت و دریافت هدیه نیز بهره برده و به همین دلیل نمیتوان مانند یك خدمتكار عادی برخورد كرد؛

و حقوق یک خدمتکار را به زوجه داد همینطور در مورد بچه داری حقوق یک پرستار را دریافت نخواهد کرد.

تحصیلات زن نیز مساله دیگری است که در بحث اجرت المثل او موثر است.

جایگاه اجتماعی و شأن زن، شغل و جایگاه اجتماعی پدر ، محل زندگی در زمان مجردی و تحصیلات در زمان تجرد و بعد از ازدواج هم در افزایش میزان اجرت المثل تاثیر قابل توجهی دارد. 

در آخر دریافت اجرت المثل به حدی دشوار است که در اکثر موارد زن موفق به این کار نمیشود.

شرایط دریافت اجرت المثل:براساس قانون اسلامی و مدنی ایران صرف انجام امور منزل توسط زن سبب برخورداری ا ...

اینا رو باید به وکیل سپرد و قبل از عقد بدونی چکار کرد بعدش هم مگه موضوع این تایپک اصلا چیز دیگه است شما کلا پرت هستی عزیزم

اینا رو باید به وکیل سپرد و قبل از عقد بدونی چکار کرد بعدش هم مگه موضوع این تایپک اصلا چیز دیگه است ...

اینا حرفهای خود یه وکیله، دختر خاله خودم وکیله

دختر خاله های مادرم وکیلن، 

برادر شوهرم تو دادگاه کار میکنه

پرت 😏 شما راست میگی

اینا حرفهای خود یه وکیله، دختر خاله خودم وکیلهدختر خاله های مادرم وکیلن، برادر شوهرم تو دادگاه کار م ...

حاجی اصلا موضوع این تایپک این چیزا بود؟ من چی میگم شما چی میگی؟! من هم وکیل نیستم قطعا اونکه زرنگ میدونی چه جوری حقشو‌بگیره