2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
مهد با کلاس اول فرق داره عزیزم کلاس اول درس دارند همه چی حدی تره برای همبن سختشه

منظورم پیش دبستانیه خب بازم اونجا تکلیف و نقاشی و کاردستی داشتن ولی پسرم محیط اونجارو بهتر میپسندید

میگم زیاد باهاش صحبت میکنم کلی از مدرسه و دوستاش تعریف میدم کلی جایزه و تشویقش میکنم ولی بازم دوست ن ...

مدرسه با مهد اصلا یکی نیست سخت ترین پایه برا بچه ها حتی باهوش ترینم پایه اول  سعی کن جلو پدرش اصلا در این مورد بحث نکنید که بچه حساس بشه  تشویش الکی هیچ نتیجه ای جز لوس شدن نداره کلا تا بچه ها قلق مدرسه وکلاسو یاد بگیرن  سه چهار ماهی طول می کشه فقط صبور باش  اذیتش نکن خودش درست میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم پیش دبستانیه خب بازم اونجا تکلیف و نقاشی و کاردستی داشتن ولی پسرم محیط اونجارو بهتر میپسندید

بهش بگو مدرسه با پیش دبستانی فرق داره 

منم خواهرم کلاس اول بود هر روز گریه میکرد و میگفت دلم درد میکنه تا معلما بزارن ما بیاریمش خونه خونه و میگفت که مدرسه رو دوست ندارم طبیعی خب اولشه درست میشه 

تازه خواهر من ضریب هوشی بالایی داره و درسارو بلد بود 

خب اگه با سرویس میره دیگه نباید اجازه بدین ناله و آه و زاری کنه یه جوری گفتید خودش میره که تعجب کردم ...

اخه دردم اینه نشوندمش تو سرویسش هنوزم داشت گریه میکرد خودمم این مدت از بس استرس 

کشیدم و بی خوابی اذیت بودم برم دنبالش

شوهرمم ک بی خیال اصلا انگار اتفاقی پیش نیومده

اعصابمو بهم ریخته

خب برگردونش مهد شما و بچت ذهتتون تو پیش دبستانی مونده مدرسه غیرانتفاعی باشه یا دولتی باید درس بخونه نمیشه که همش به بازی ونقاشی بگذره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اخه دردم اینه نشوندمش تو سرویسش هنوزم داشت گریه میکرد خودمم این مدت از بس استرس کشیدم و بی خوابی اذی ...

با مشاور مدرسه صحبت کمکت می کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
همه بچه هایی که مبرن مدرسه دولتی و خانوادشون لا سرویس می‌فرستادند بچشون رو دوست ندارن؟فقط شما بچتو د ...

بحث لوس بودن نیس

چون پسرم ن تنها اصلا لوس نیس خیلیم مستقله

ولی خب محیط مدرسه ش اصلا انگیزه و شوق رو از بچه میگیره بعدم مسافتش براش زیاده کلی اذیت

میشه تو سرویس دیروز ک برگشت تمام صورتش

از گرما قرمز و جوش زده بود

خب برگردونش مهد شما و بچت ذهتتون تو پیش دبستانی مونده مدرسه غیرانتفاعی باشه یا دولتی باید درس بخونه ...

منظورمو متوجه نشدین 

من از درس و تکالیفش شکایت نکردم

میگم مدرسه ش قدیمیه و شلوغه مسافتش طولانیه

بچه اذیت میشه دیروز وقتی اومد صورتش

تمام قرمز و جوش ریز زده بود از گرما 

مگه یه بچه ی ۶ ساله چقد تحمل موندن تو گرما رو داره

بحث لوس بودن نیسچون پسرم ن تنها اصلا لوس نیس خیلیم مستقلهولی خب محیط مدرسه ش اصلا انگیزه و شوق رو از ...

با پدرش صحبت کن و ببرش غیر انتفاعی 

ون نامزدم از ابتدایی غیر انتفاعی بوده و کلا جوری بزرگش کرده بودن سختی نکشه دعوایی نشه.چون دولتی ها جمعیت بیشتره دعوا و‌کتک کاری هست 

نامزدم اصلا مثل مردها نبود ماست بود نمیتونست از من محافظت و طرفداری کنی 

اتو کشیده میرفت اتو کشیده میومد تازه پدر و مادرش اتو کشیده میکردن 

میخواستیم بریم جایی میرفتم خونشون من آماده میشدم می‌نشستم باباش کفششو واکس میزد مامانش لباسشو اتو میرد تا اینو آماده میکردن و‌می‌فرستادند میزفتیم😐😐😐

بحث لوس بودن نیسچون پسرم ن تنها اصلا لوس نیس خیلیم مستقلهولی خب محیط مدرسه ش اصلا انگیزه و شوق رو از ...

منظورم اینه که چه تشویش چه تنبیه باید به جا باشه وگرنه هیچ تاثیری نداره بعدم نترس  هیچیش نمیشه هزاران نفر پول همون سرویسم ندارن پیاده می‌رن  

با سرویس میره؟؟؟چن روز بره عادت می‌کنه بابا،اصلا در کل خوب نیست مدام باهاش بری،عادت می‌کنه

بله سرویس گرفتیم چون مسیرش زیاده

خب با گریه میره میترسم لج کنه بمونه دم مدرسه نره داخل چ خاکی تو سر شوهرم بریزم

پیش دبستانی رو با کللس اول یکی ندون. اون موقع فقد بازی میکردن تو مدرسه.