2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
اگه خودش تنها می‌ره و میاد پس شما هم میتونی همر اهش بری دلش قرص بشه. بیشتر بچه های مردم دولتی میرن ح ...

تنها ک نیس با سرویس میره منم ک نمیشه هر روز با سرویسش برم

هزینه ی اینکه هر روزم بخام اسنپ بگیرم زیاده

چون خودمون ماشین نداریم

سعی کن مدرسشو براش جذاب جلوه بدی بچه ها دهن بینن مثلا دل به دلش نده که وای حق داری عزیزم و این چیزا ...

همینکارو میکنم ولی باز دم رفتن بهونه میگیره 

امروز الکی میگف مریضم خودشو زده بود به سرفه

ک نره اخرشم با گریه نشوندمش تو سرویس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی ۷ساله فرق دولتی و غیرانتفاعی را نمیدونه مگراینکه خودتون جلوش از مدرسه بد گفته باشید

اصلا و ابدا جلوش از بدی مدرسه نگفتم 

چرا ندونه خب پارسال محیط مدرسه ش جذاب تر بود نوساز و با کلی امکانات نهارم بهشون میدادن هر روز ولی این مدرسه قدیمی و شلوغه و کثیف 

چرا فرقشون رو متوجه نشه ؟

مدرسه دوره،کلاس اوله، سر صبحه بعد تنها هم میره؟

ظهریه 

با سرویس میره 

از اونجایی ک ماشین نداریم سخته هر روز بخام 

با اسنپ برم و بیام 

بعد اگه شوهر اشغالم مینوشتش غیر انتفاعی نزدیکمونه راحت میبردم میاوردم

والا منم پارسال یه مشکلاتی داشتم،شوهرم نبودش توقع داشت مامانم هر روز ببره،منم براش سرویس گرفتم ولی م ...

اینم با سرویس میره ولی خب میگم تا زمانی ک جا بیفته و عادت کنه خودمون بریم باهاش ک شوهرم مانعه

بله سرویس گرفتیم چون مسیرش زیادهخب با گریه میره میترسم لج کنه بمونه دم مدرسه نره داخل چ خاکی تو سر ش ...

نه بابا،مدرسه مسئولیت داره،راننده مسئولیت داره ،الکی نیست که 

من خونه داداشم رو به رو مدرسه دخترم بود،اولاش که تازه رفته بود مدرسه یه روز تا بی خبر رفته خونه داداشم،راننده زنگ زد گفت کلللل مدرسه رو دنبالش گشتم نبودش،گفتم حتما رفته خونه داداشم،گفت بهم اطلاع بده،زنگ زن داداشم زدم گفت آره اومده،زنگ به راننده زدم گفتم رفته اونجا،بعد اون دیگه بقیه دانش آموزا رو برد،امکان نداره ولش کنن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینم با سرویس میره ولی خب میگم تا زمانی ک جا بیفته و عادت کنه خودمون بریم باهاش ک شوهرم مانعه

به نظر من اونجوری باهاش بری بیشتر عادت میکنه،ناراحت نباش،بخدا زود عادت میکنه،خیلی خودتو ناراحت میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه چمیدونه فرق دولتی و غیز انتفاعی رو ؟ خودتون پیشش گفتین اونم حساس شده شرایط اقتصادی رو درک کنید

نگفتم چیزی جلوش

ولی خب فرقشون زمین تا اسمونه مگه میشه 

بچه متوجه نشه هنوزم میگه مدرسه قبلیم رو میخام

حالا تو خوبی 

مدرسه دختر من کوچه رو به روییمونه ولی یه خیابون وسطشه 

شوهرم میگه بزار خودش بره و بیاد،خیلی استرس دارم،منم گفتم فایده نداره،اگه ماشین زدش چی،اگه یکی بردش چی 

دیگه خودم میرم،شما پسرت با سرویسه نگران نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40