2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
عزیزم معلومه ک همینجوری نمیفرستیمبا سرویس میره

خب اگه با سرویس میره دیگه نباید اجازه بدین ناله و آه و زاری کنه 

یه جوری گفتید خودش میره که تعجب کردم 

باهاش صحبت کنید 

یا معلمش باهاش صحبت کنه 

بچه های زیادی با سرویس رفت و آمد میکنن 

دلیل بر مادر بدی بودن نیست برای شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم عادت میکنه بهش اعتماد بنفس بده بگو بزرگ شدی

میگم زیاد باهاش صحبت میکنم کلی از مدرسه 

و دوستاش تعریف میدم کلی جایزه و تشویقش میکنم ولی بازم دوست نداره اونجا رو 

پارسال با اینکه کوچیکتر بود هر روز با شوق پا میشد میرفت مهد 

با سرویس میره؟؟؟چن روز بره عادت می‌کنه بابا،اصلا در کل خوب نیست مدام باهاش بری،عادت می‌کنه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به معلمش گفتم ولی خب میدونم چون دولتیهزیاد اهمیت نمیدن وای خدا تا دوماه😭😭

سعی کن مدرسشو براش جذاب جلوه بدی بچه ها دهن بینن مثلا دل به دلش نده که وای حق داری عزیزم و این چیزا بگو  میدونی چند تا بچه آرزوشونه تو مدرسه تو باشن ولی نمیتونن تا یکمی براش جالب بشه من خودم این کارا رو میکردم 

میگم زیاد باهاش صحبت میکنم کلی از مدرسه و دوستاش تعریف میدم کلی جایزه و تشویقش میکنم ولی بازم دوست ن ...

مهد با کلاس اول فرق داره عزیزم 

کلاس اول درس دارند همه چی حدی تره برای همبن سختشه 

اگه خودش تنها می‌ره و میاد پس شما هم میتونی همر اهش بری دلش قرص بشه. بیشتر بچه های مردم دولتی میرن 

حداقل تا نصفه سال برو 

من سال اول پسرم مثل شما مدرسش دور بود حامله هم بودم ولی هرروز میرفتم باهاش ظهر هم میرفتم دنبالش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

میگم زیاد باهاش صحبت میکنم کلی از مدرسه و دوستاش تعریف میدم کلی جایزه و تشویقش میکنم ولی بازم دوست ن ...

بچه ی ۷ساله فرق دولتی و غیرانتفاعی را نمیدونه مگراینکه خودتون جلوش از مدرسه بد گفته باشید 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
حالا من سرویس هم نگرفتم گفتم یه محله فرق داره 😂

من خواهرم مدرسه نزدیم بود کلاس اول میرفتیم سراغش برای اینکه ما نریم سراغش و به دوستاش بگه‌من بزرگم و مستقل زود زود میدونید میومد تا مت بریم نصف راه رو اومده بود 

ماشالله انقدررررر مستقل الان کلاس ۵ هست رانندگی هم میکنه حتی😂😂😂