ممنون میشم کسایی که از عشقشون که خیلی دوسش داشتن جدا شدن مجبور شدن ازدواج کنن از تجربشون بگن.تونستن عادت کنن؟من تقریبا ۹سال میشه یکیو دوسش دارم ولی خانواده هامون راضی نمیشن😔تاالان خاستگارامو رد کردم ولی خانوادم خیلی حرف بارم میکنن میگن میدونیم بخاطر اون ازدواج نمیکنی😭😭نمیتونم فراموشش کنم ۹سال از عمرمو گذاشتم براش کلی خاطره دارم چجوری برم با یکی دیگه ازدواج کنم😭😭شما بودید چیکار میکردید اصلا نگید عادی میشه ال بل😭یه مدت یکسال قهر بودیم بازم نتونستم فراموشش کنم 😭😭
به خودت فرصت بده ارتباطت رو باهاش قطع کن بعد ازدواج کن متاسفانه این یه واقعیته مردها زود فراموش میکنن امکان داره شما چند سال صبر کنی همه ی فرصت های خوبتو از دست بدی بعد اون راحت میره ازدواج میکنه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو نباید ازدواج کنی الانوگرنه هم به خودت ظلم کردی هم به اونی که همسرت میشهخودتومشغول یه کاری کنی،د ...
خیلی دوسش دارم بعضی وقتا خود پسره هم میگه بریم دعانویس فقط خانوادمو راضی کنه ولی هرکاری میکنیم نمیشه انگار کل دنیا دست به دست دادن نشه😔💔نمیدونم حکمتش چیه ولی من نمیتونم
اسی خودت میگی ازدواج تون غیرممکنه،پس رها کن،به خودت میای میبینی چند سال دیگه هم گذشته هیچی به هیچی،مرد اگر مرد باشه عشقش رو بخواد زمین و زمان هم نمیتونند جلودارش شن،اگر خواستگار اومدو به دلت نشست،چند ماه زمان بدید رفت و آمد کنید شناخت پیداکنید از اون هم خوشت میاد
کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)
ازدواج های کاملا عاشقانه دیدم که آخرش خوب نبوده و طلاق گرفتن البته پایدار هم بودن بعضیاشون ازدواج بی علاقه هم دیدم که به هم علاقه مند شدند و زندگی خوبی داشتند و برعکسش کلا ازدواج هر آدمی از دیگری متفاوته نمیشه گفت چون فلانی با عشق ازدواج کرد و خوشبخت شد یعنی برای منم همینه یا بلعکس
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
درد من اینه اصلا نمیتونم این مدت هم هرکی مادرم میخاست بهم نزدیک کنه برای اشنایی من یه بداخلاقی میکرذ ...
خوب خودت باید بخوای،خودت هم داری احساسی برخورد میکنی،آخرش هم خودت ضرر میکنی،منم مثل شما با تفکرات شما بودم ولی در نهایت طرف بخاطر خانواده با یکی دیگه ازدواج کرد،هنوز که هموزه حسرت اون سالهایی رومیخورم که الکی به باد دادم
کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)