2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 87 پست
دقیقا خودمم میدونم با کسی که ازدواج کنم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم مطمعنم اونم اذیت میکنم🥲

لطفا اینکارو نکن،نه زندگی خودت رو حروم کن نه زندگی کس دیگه رو

فشار اطرافیان و‌جامعه طبیعیه و‌ادامه داره

🥲🥲متاسفانه ازدواج ما جز محالاته نمیشه اصلا😔خانوادش مخالفن اونم میگه خانوادم راضی نباشن نمیشه نمیت ...

به خودت فرصت بده ارتباطت رو باهاش قطع کن بعد ازدواج کن متاسفانه این یه واقعیته مردها زود فراموش میکنن امکان داره شما چند سال صبر کنی همه ی فرصت های خوبتو از دست بدی بعد اون راحت میره ازدواج میکنه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نباید ازدواج کنی الان‌وگرنه هم به خودت ظلم کردی هم به اونی که همسرت میشهخودتو‌مشغول یه کاری کنی،د ...

خیلی دوسش دارم بعضی وقتا خود پسره هم میگه بریم دعانویس فقط خانوادمو راضی کنه ولی هرکاری میکنیم نمیشه انگار کل دنیا دست به دست دادن نشه😔💔نمیدونم حکمتش چیه ولی من نمیتونم

🤦🏻خانواده پسره یه دختری میخان از نظر مالی هم سطحشون باشه ما از اونا مالی پایین تریم.خانواده منم می ...

پسره اگه واقعا شما رو بخواد جلو همه وای میسته. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

به خودت فرصت بده ارتباطت رو باهاش قطع کن بعد ازدواج کن متاسفانه این یه واقعیته مردها زود فراموش میکن ...

مادرمم همینو میگه ولی لامصب دلم طاقت نمیاره.😭یه محل هم هستیم اصلا نمیتونم فراموشش کنم پدرسگو

اسی خودت میگی ازدواج تون غیرممکنه،پس رها کن،به خودت میای میبینی چند سال دیگه هم گذشته هیچی به هیچی،مرد اگر مرد باشه عشقش رو بخواد زمین و زمان هم نمیتونند جلودارش شن،اگر خواستگار اومدو به دلت نشست،چند ماه زمان بدید رفت و آمد کنید شناخت پیداکنید از اون هم خوشت میاد

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)

ازدواج های کاملا عاشقانه دیدم که آخرش خوب نبوده و طلاق گرفتن البته پایدار هم بودن بعضیاشون ازدواج بی علاقه هم دیدم که به هم علاقه مند شدند و زندگی خوبی داشتند و برعکسش کلا ازدواج هر آدمی از دیگری متفاوته نمیشه گفت چون فلانی با عشق ازدواج کرد و خوشبخت شد یعنی برای منم همینه یا بلعکس

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خیلی دوسش دارم بعضی وقتا خود پسره هم میگه بریم دعانویس فقط خانوادمو راضی کنه ولی هرکاری میکنیم نمیشه ...

حالا ازش مطمئنی که میگه خانوادم راضی نیستن اخه خیلی از پسرا دیدم برا دست به سر کردن دختر میگن خانوادم راضی نیست پسرا موزی تر از این حرفا هستنا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اسی خودت میگی ازدواج تون غیرممکنه،پس رها کن،به خودت میای میبینی چند سال دیگه هم گذشته هیچی به هیچی،م ...

درد من اینه اصلا نمیتونم این مدت هم هرکی مادرم میخاست بهم نزدیک کنه برای اشنایی من یه بداخلاقی میکرذم فقط ازم رد بشن

حالا ازش مطمئنی که میگه خانوادم راضی نیستن اخه خیلی از پسرا دیدم برا دست به سر کردن دختر میگن خانواد ...

اره عزیزم هزار بار خانوادش اومدن خونمون بمن و خانوادم گفتن دست از سر پسرمون بردار

درد من اینه اصلا نمیتونم این مدت هم هرکی مادرم میخاست بهم نزدیک کنه برای اشنایی من یه بداخلاقی میکرذ ...

خوب خودت باید بخوای،خودت هم داری احساسی برخورد میکنی،آخرش هم خودت ضرر میکنی،منم مثل شما با تفکرات شما بودم ولی در نهایت طرف بخاطر خانواده با یکی دیگه ازدواج کرد،هنوز که هموزه حسرت اون سالهایی رو‌میخورم که الکی به باد دادم

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)