2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
خب شمادوس نداری نیا تو تاپیکمبرای تاپیک زدن و درد دلم باید از شما اجازه بگیرمخانم پزوی معروف تو سایت ...

من هرجا دلم بخواد میرم 

تا صبح تاپیک بزن ناله کن ولی جنبه نطرات هم داشته باش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم مشکل داری خب دوس نداری مجبورتنکردم بیای تو تاپیکم

اوکی راست میگی به ما چه بچه خودت دلت میخواد سوسول و بچه ننه بارش بیاری مثل همین تر*نس های جامعه

ببخشید که برای پسرت دل سوزوندم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دببر هستم و خودم هم بچهٔ مدرسه ای دارم. 

صحبتم با اونایی هست که میگن مدرسه با مدرسه فرق نداره:

طرفدار مدرسهٔ غیر انتفاعی نیستم ولی تجربه بهم ثابت کرده که اگه بچه ات را مدرسهٔ خوب بذاری، حتی به قیمت اینکه دورتر باشه، سرویس بخواد، شهریه بخواد و خیلی بیشتر هزینه کنی، در واقع داری برای آیندهٔ بچه ات سرمایه گذاری می کنی. روح و روان، شخصیت، ادب، وظیفه شناسی، درس و آموزش و تا حدود زیادی آیندهٔ سالم را براش می خری. 

اسی اگه مدرسهٔ بچه ات خوبه، معلم هاش خوبن و بین مردم به خوبی معروفه که اونجا بمونه، در غیر اینصورت همین امسال با لااقل سال آینده جابه‌جاش کن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چقدر لوس میکنید بچه روبا سرویس میره میشینه داخل ماشین با ماشین هم برمیگرده😐 با گریه دیگه چه وضعشهان ...

حالا بحث هزینه ی اسنپ به کنار واقعا جون تو بدنم نیس بخام هر روز برم و بیام این مدت از خواب و خوراک افتادم

من دببر هستم و خودم هم بچهٔ مدرسه ای دارم. صحبتم با اونایی هست که میگن مدرسه با مدرسه فرق نداره:طرفد ...

حالا امسال شرایطمون طوری شد ک شوهرم برد دولتی ولی قطعا از سال بعد همون غیر انتفاعی 

سال پیشش میفرستم 

دقیقا با حرفاتون موافقم خیلی فرق هس بین

مدرسه دولتی تا غیر دولتی

من هرجا دلم بخواد میرم تا صبح تاپیک بزن ناله کن ولی جنبه نطرات هم داشته باش

هر چی برای دیگران میپسندی پس برای خودتم بپسند چطور برا خودت ک ۸۰ درصد کاربرا مخالفتون 

حکم میکنی که نیان تو تاپیکت و پست نذارن 

حالا برا من میگی جنبه نظر مخالف رو ندارم 

ببین کی داره اینو میگه

هر چی برای دیگران میپسندی پس برای خودتم بپسند چطور برا خودت ک ۸۰ درصد کاربرا مخالفتون حکم میکنی که ن ...

اتفاقا اگر با تاپبک های من آشنا باشی حتما دیدی که چقدر جنبه ام بالا هست نسبت به نظرات منفی و مخالف 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه بچه ی کلاس اولی که هر روز با سرویس میره مدرسه دولتی. چیش عجیبه برای شما اسی؟! اکثر جامعه همن هستن ...

الان دیگه دوره پیاده رفتنه واقعا ؟؟

والا من ندیدم بچه ای تو این دوره زمونه تنها بره 

و بیاد 🙄

دلایل نارضایتی مو گفتم بارها

اخه دردم اینه نشوندمش تو سرویسش هنوزم داشت گریه میکرد خودمم این مدت از بس استرس کشیدم و بی خوابی اذی ...

اصلا بحث رفت و امد نیست که. باید جلو گریه شو بگیری و نزاری بهانه گیری کنه برا رفتن به مدرسه. حالا شوهرت ببرش چی فکر کردی؟؟بیشتر با صدای بلند گریه میکنه

منظورمو متوجه نشدین من از درس و تکالیفش شکایت نکردممیگم مدرسه ش قدیمیه و شلوغه مسافتش طولانیهبچه اذی ...

پسر منم کلاس اولیه هر روز با همین شکل و شمایل میاد خونه عزیزم مدرسه سخته باید صبوری کنی عادت کنه تا وقتی خودت احساست این باشه بچه عادت نمیکنه این سختی ها براشون خوبه 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین