2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 226 پست
سلام عزیزم😘منم هستم انشاالله

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین  ۲۷ پارمیس ۲۸ سارا ۲۹ چای عصرانه ۳۰ رز قرمز رنگ‌ ۳۱ الهام ۳۲ بلوبری ۳۳mana

سلام لطفا اسم منم بنویس

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین  ۲۷ پارمیس ۲۸ سارا ۲۹ چای عصرانه ۳۰ رز قرمز رنگ‌ ۳۱ الهام ۳۲ بلوبری ۳۳manaشماره ۳۴ لیندا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین  ۲۷ پارمیس ۲۸ سارا ۲۹ چای عصرانه ۳۰ رز قرمز رنگ‌ ۳۱ الهام ۳۲ بلوبری ۳۳manaشماره ۳۴ لیندا ۳۵ نیلپر 

سلام عزیزم.قبلا اسمم رو نوشتید فقط میخواستم بدونم دیگه از شنبه شروع میکنیم یا اطلاع میدید؟

بله عزیزم  از شنبه شروع میکنیم صفحه اول تاپیک رو بخونید  تعداد زیاده من فرصت ندارم اطلاع بدم خودتون به تاپیک روزانه سر بزنید و اعلام کنید 

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین  ۲۷ پارمیس ۲۸ سارا ۲۹ چای عصرانه ۳۰ رز قرمز رنگ‌ ۳۱ الهام ۳۲ بلوبری ۳۳manaشماره ۳۴ لیندا ۳۵ نیلپر ۳۶_ارکیده ۷۷۸۸۹۹

منم بنویس سرو بلند قامت شماره سی و شش

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین  ۲۷ پارمیس ۲۸ سارا ۲۹ چای عصرانه ۳۰ رز قرمز رنگ‌ ۳۱ الهام ۳۲ بلوبری ۳۳manaشماره ۳۴ لیندا ۳۵ نیلپر ۳۶_ارکیده ۷۷۸۸۹۹ شماره ۳۷ سرو بلند قامت 

گروه اگه مبزنید من بیام تا یادم نره

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه