2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاله که اینطور بشه

پارسال خونه ۶۰درصدو بیشتر  زیاد کردن بعضیا هم ملکشون گرون شد هم انداختن گردن مستاجر /املاکیا من خودم املاک کار کردم قشنگ میشناسمشون و مالکان با هم دست تو دست هم همه کار میکنند / املاک خوب و مالک خوب هم داریم / مالیات ۶۰ درصد رو بدن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
درسته ولی بنظرم با توجه ب اینکه خونه خالی زیاد شده خیلی از املاکی ها اصرار دارن شما حالا بیا نگاه کن ...

نه ماجرای خانه های خالی تهران این نیست که مشتری نداره...کلا برای کسایی هست که نمیخوان اجاره بدن.و زیاد هم هست.دولت ها هم میخوان براشون مالیات بدن...این که شگرد املاکی هاست که حالا شما بیا ....و...ولی انشاالله بتونید خونه خوبی پیدا کنید 🙏🏻

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
توی بالاشهر تهران اکثرا سرایدارنتو برجای معروف نیستن که

سرایدار که بله ولی من دیدم زندگی هم‌ میکنم و خونه اجاره کردن.البته متاسفانه 

حالا ما یک اشتباه کردیم کلی هزینه کردیم برای ساخت و خرید یک خونه توی پرند 😥برای سرمایه گذاری بود ولی ضرر شد انگار دیگه هرکای بکنی ریسکه تهش معلوم نیست

آخه من الان پایین شهر تهران هستم شهریار اجاره و کرایه اومده پایین قیمتی که من پارسال اینجارو اجاره ک ...

بله اونجوریه

عزیزم خیلی از خونه ها خالیه و مستاجر پیدا نمیشه

یه خونه خالی سراغ دارم خواستی بگو منطقشو بگم بهت

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.