2777
2789
آخه من الان پایین شهر تهران هستم شهریار اجاره و کرایه اومده پایین قیمتی که من پارسال اینجارو اجاره ک ...

شهریار نیمده پایین فقط نسبت ب پارسال رشد خاصی نداشته من اونجا خونه دادم اجاره ولی خب ب نسبتش تهران خیلی بالا رفت امسال البته هر سال میره 

میخوام بگم هیچی ارزون تر نشده اونم ملک ممکنه پیشرفت نکنه ولی پایین بیاد اصلاااا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اتباع خونه های خوبی نداشتن ک خالی شدنش اثری بذاره رو ملکهمشون جنوب تهران و مخله های بد بودن

حتی من خیابون ولیعصر هم زنگ میزنم خیلی اصرار دارن برای اجاره بری حتی نگاه کنی من میخوام از اینجا پاشم برم اونجا ولی گرفتار شدم صاحب خونه م پولمو نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم توان پرداخت بیشتر رو ندارند ملک تو ایران شده منبع درآمد دارن مالیات هم بهش میزنن خیلی هم عالی بعدم داره تو سامانه املاک ثبت میشه قراردادها بهتر میشه از دست درصد های نجومی امیدوارم راحت شن مردم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آخه من الان پایین شهر تهران هستم شهریار اجاره و کرایه اومده پایین قیمتی که من پارسال اینجارو اجاره ک ...

فکر کنم اطراف تهران دلیلش بیرون کردن افغان هاست.هرچندد هنوزم هستن.ولی من سالهاست از یک خیابان های از پاسداران رد میشم  ساختمان هایی هست که خالی ان واقعا...اصلا توی تهران خونه های خالی خیلیییی زیادی هست.که قرار بود به همین خاطر شامل مالیات بشن اینقدر زیادن.ولی کرایه اصلا ارزون نمیشه.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
مردم توان پرداخت بیشتر رو ندارند ملک تو ایران شده منبع درآمد دارن مالیات هم بهش میزنن خیلی هم عالی ب ...

علت این که مالیات تعریف شده همین خالی بودن تعداد زیادی خانه توی تهرانه.سالهاست خالی اند.برای امسال و سال پیش نیست.خیلییی خونه های خالی زیادن.

شهریار نیمده پایین فقط نسبت ب پارسال رشد خاصی نداشته من اونجا خونه دادم اجاره ولی خب ب نسبتش تهران خ ...

چرا عزیزم اومده من پارسال جای بهتری میخواستم تو شهریار بگیرم ولی نمیتونستم الان ب همون قیمت خونه ی بهتری میدن 

اتباع خونه های خوبی نداشتن ک خالی شدنش اثری بذاره رو ملکهمشون جنوب تهران و مخله های بد بودن

توی شهریار و‌شهری ری و‌نسیم شهر اطراف تهران خیلی زیاد بودن...همون محله ها کاهش قیمت داشته کمی چون اونا خیلی اجاره میدادن

علت این که مالیات تعریف شده همین خالی بودن تعداد زیادی خانه توی تهرانه.سالهاست خالی اند.برای امسال و ...

بله خوبه بزار مالیات بدن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چرا عزیزم اومده من پارسال جای بهتری میخواستم تو شهریار بگیرم ولی نمیتونستم الان ب همون قیمت خونه ی ب ...

خب این نیمده پایین دیگ همون طوری مونده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چرا اتباع مشهد واقعا شاه نشینن خیلی پولدار. ووضع مالی خوبی دارن شما میگی تهران پایین شهرزندگی میکن ...

من حتی دیدم مناطق بالای شهر تهران هم هستن...البته کجا که نیستن 

فکر کنم اطراف تهران دلیلش بیرون کردن افغان هاست.هرچندد هنوزم هستن.ولی من سالهاست از یک خیابان های از ...

درسته ولی بنظرم با توجه ب اینکه خونه خالی زیاد شده خیلی از املاکی ها اصرار دارن شما حالا بیا نگاه کن قیمت رو میاریم پایین 

دارن مقاومت میکنن خیلی ها هم میگن این املاک هست که نمیزاره قیمت بیاد پایین بخاطر کمیسیون بیشتر خودشون