2777
2789
چرا اتباع مشهد واقعا شاه نشینن خیلی پولدار. ووضع مالی خوبی دارن شما میگی تهران پایین شهرزندگی میکن ...

نه بابا یک عده کمی پولدار هستن خیلی‌هاشون جاهایی زندگی میکنن که ما جرات نمی‌کنیم رد بشیم

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
اینجا که موضوعش نیست.ولی اینقدر زیادن که ادعای مشهد رو دارن.متاسفانه.

یعنی از مشهد اومدن تهران؟؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالی شده قیمت اومده پایین ولی همه خودشونو زدن به اون راه

نمیدونم چرا این ملت میخوان ب ضرر خودشون بشه حالا چی میشه بیاد پایین 

هم ی عده خونه دار میشن 

هم مسااجرها راحت تر خونه پیدا میکنن 

نمیدونم چرا این ملت میخوان ب ضرر خودشون بشه حالا چی میشه بیاد پایین هم ی عده خونه دار میشن هم مسااجر ...

وا این چه حرفیه

پس کی سود کنه این وسط چند برابر

دیگه از این حرفا نزنیاااااا👀

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اینجا که موضوعش نیست.ولی اینقدر زیادن که ادعای مشهد رو دارن.متاسفانه.

بی چشمم رو هستن هرجا میرن گند میزنن هیچ کشوری کردنشون نمیگیره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

همه جای ایران هستن.البته جز یک شهرایی.ولی توی مشهد واقعا میلیونی اند.

خب اهل کجا هستن اصالتا؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
بی چشمم رو هستن هرجا میرن گند میزنن هیچ کشوری کردنشون نمیگیره

اینایی که راجبشون صحبت میکنید اصالتا مال کدوم شهر استان یا کشور هستن؟

افغان دیگه...از افغانستان اومدن.

آهان.            الان متوجه شدم

اره تا دلت بخواد

من اشتباه متوجه شده بودم دوستان توضیح دادن

ممنون