2777
2789

من با پول قرضی جهیزیه خریدم و خب نتونستم یسری چیزها بخرم

چرخ گوشت نگرفتم گفتن استفاده نداره بجاش خرد کنمو خیلی خوب برداشتم گوشت کوب برقیم چندکاره و خوب گرفتم 

چرخ خیاطی و اسپرسو ساز و بخار شور هم نگرفتم

استرس نداشتن اینا باعث میشه دلشوره بگیرم

عروسیم نزدیک و وامم رو ندادن هنوز وگرنه گرفته بودم تاحالا

بنظرتون تو چشم خانواده شوهر زشته اینا؟

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

خوب کردی . به درد نمیخورن ‌. چیزای کاریردی بخر  نه  به درد نخور

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اینا ب چه درد میخورن 

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

ن عزیزم زشت نیس 

من اینارو خریدم ولی یکبارم استفاده نکردم و هنوز توی جعبه مونده 

ن خیاطی بلدم ن تاحالا چیزی دوختم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خوب کردی . به درد نمیخورن ‌. چیزای کاریردی بخر نه به درد نخور

آره واقعا همینارم ک گرفتم فکر نمیکردم بتونم بخدا خیلی سخت بود

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

نه عالیه که البته چرخ خیاطی بخر

بابام گفت شاید بتونه این ی قلم رو برام بخره

بعد شوهرم کافی بار خریده زشته اسپرسو ساز ندارم🥺

کاشکی یجوری پولش جور بشه بتونم بخرم اونم

من مشکل مالی نبود ولی هیچ کدوم اینا که گفتی رو نگرفتم😐 فقط چرخ خیاطی چندسال قبل ازدواجم چون کلاس خیاطی رفتم خریده بودم و همون رو با جهیزیه آوردم بقیه‌ی اون‌چیزا رو ندارم خب کاربردی نداشت برام 

💙صدا کن مرا... 
نه بابا خیلیا نمیخرن

مادرشوهرم کمی فضوله

وقراره طبقه بالاشون بریم میترسم دخالت کنه