توروخدا قضاوتم نکنید، دلم از غصه میترکه اگه براتون تعریف نکنم 🥲
من چند ساله از یه پسری خوشم میاد (A) اما از نظر مالی به شدت پولدارن اونا. امکان دیدن و رفت و آمد باهاشون خیلی بیشتره همشهری هستیم. وضعشون خوبه خلاصه! امکان اینکه بتونم با ایشون ازدواج کنم، 1% هست که اونم چون مامانش از من خوشش میاد و این کافی نیست...!
فکر کردم این احساساتم که کافی نیست بهتره فراموشش کنم. بعد یه مدت با یه پسری آشنا شدم زمان زیادی نگذشته.(P) که من هنوز احساسی بهش ندارم جز وابستگی! با ایشون رابطه لانگ دارم، یعنی فاصله محل زندگیمون زیاده، حدود ۲-3 ساعته. تا حالا دیت نداشتیم!
اما ایشون هدفش مشخصه، یعنی ازدواجه و خانواده ها در جریان نیستن! فرهنگیانی هم هست. کار ندارم به اینکه راسته یا دروغ؟ ولی فکر میکنم با شرایطی که الان به وجود اومده کراش سابقمو (A) رو بیشتر میبینم و میترسم با دیدنش از لحاظ فکری، به (P) خیانت شه و دوست ندارم این اتفاق بیفته 🥲🤦🏻♀️ توروخدا نگید سست عنصری و از این حرفا، به هرحال روزی به اون شخص علاقه داشتم به این راحتیا نمیتونم بیخیالش شم! هرجور هم برنامه ریزی کنم بازم (A) رو میبینم. نمیخوام این دیدن ها باعث خیانت به (P) شه. از طرفی نمیخوام قضاوت کنم اما یه سری رفتار های (P) نا امیدم میکنه. مثلاً با اینکه درگیر دانشگاه هم هست ولی یه وقتایی طولانی مدت ازش هیچ خبری نیست کمه کم حدود 2 ساعت... و خب این خیلی تو ذوقم میخوره🥲
توروخدا راهنماییم کنین بدون ملامت و سرزنش . خیلی دلم میخواد کات کنم ولی نمیتونم کاری کنم؛ پسر خوبیه ولی یه سری رفتار ها مثل این مورد که الان گفتم، میزنه تو ذوقم!