2777
2789
عنوان

این وسایلو تو جهیزیم نخریدم زشته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 82 پست
نه هرچی که میبری دستت درد نکنه.انشاالله بعدها لازم باشه میخری

مرسی عزیزدلم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

چرخ خیاطی لازم میشه وگرنه اسپرسو و بخارشو رو خیلیا ندارن عادیه

آره حس میکنم نبود چرخ خیاطی خیلی تابلوعه

اسپرسو سازهم چون کافی بار داره خونمون خیلی ضایعس🥲

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینا ب چه درد میخورن

یبار گفتم چرخ گوشت دیگ لازم نمیشه مادرشوهرم چشاش درومد ک یعنی چییی خیلیم واجبه

تاحالا یبارم ندیدم خودش از چرخ گوشتش استفاده کنه😂

آره حس میکنم نبود چرخ خیاطی خیلی تابلوعهاسپرسو سازهم چون کافی بار داره خونمون خیلی ضایعس🥲

چرخ خیاطی خب اگه خیاطی بلد نباشی چرا باید بخری

به نظرم از بین اینا نهایتا اولویتت همون اسپرسوساز باشه که ظاهرا شما و همسرتان علاقه‌مندین

💙صدا کن مرا... 
یبار گفتم چرخ گوشت دیگ لازم نمیشه مادرشوهرم چشاش درومد ک یعنی چییی خیلیم واجبهتاحالا یبارم ندیدم خود ...

چقدر سخت گیر گوشت داشتی ببر چرخ گوشت اون چرخ کن 

من مامان میشم ☺️💪

مارک خردکن و گوشت کوب برقی چیه

خردکنم سیلور کرست دو کاسه ای

گوشت کوب برقی ونتو

یبار گفتم چرخ گوشت دیگ لازم نمیشه مادرشوهرم چشاش درومد ک یعنی چییی خیلیم واجبهتاحالا یبارم ندیدم خود ...

خب بهش توجه نکن

نباید به هرحرف نادرستی اهمیت بدی 

کاربردی برات نداره نخریدی اگر در آینده حس کردی نیازه می‌خری تمام شد و رفت

💙صدا کن مرا... 
ن عزیزم زشت نیس من اینارو خریدم ولی یکبارم استفاده نکردم و هنوز توی جعبه مونده ن خیاطی بلدم ن تاحالا ...

دقیقا همینطوریه🥲

کافی بار داریم بنظرت از دیوار بگردم اسپرسو ساز بگیرم

چقدر سخت گیر گوشت داشتی ببر چرخ گوشت اون چرخ کن

دقیقا 

من مامانم چرخ گوشت داره می‌برم برام چرخ می‌کنه 

اون‌قدری برام استفاده نداره و آشپزخونه‌م هم کوچیکه حس کردم نیاز نیس الکی جا اشغال کنم

💙صدا کن مرا... 
کاربردی ها رو بخر فقط ولی چرخ گوشت خیلی کاربردیه

برای گوشت چرخ کردن؟

مامانم داره مادرشوهر خواهرشوهر و بقیه فامیل تاحالا ندیدم استفاده کنن ازشونم پرسیدم گفتن استفاده نکردیم

من مشکل مالی نبود ولی هیچ کدوم اینا که گفتی رو نگرفتم😐 فقط چرخ خیاطی چندسال قبل ازدواجم چون کلاس خی ...

اره چرخ خیاطی منم احتمال زیاد بگیرم ی ساده 

میگن چرخ گوشت واجبه اخه چ استفاده ای داره گوشت میدی جلو روت قصابی چرخ میکنه

نه خوب کردی من اونارو گرفتم زیاد کاربرد ندارن غذاساز خیلی استفاده داره

آره غذاساز گرفتم

دقیقا من مامانم چرخ گوشت داره می‌برم برام چرخ می‌کنه اون‌قدری برام استفاده نداره و آشپزخونه‌م هم کوچ ...

اینا خیلی سخت گیرن من هم زن ندارم مادر شوهرم همزنش رو آوردم چون کیک .. درست نمیکنن

ولی طرف ما جهزیه با پسره 

من مامان میشم ☺️💪