2777
2789
عنوان

این وسایلو تو جهیزیم نخریدم زشته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 82 پست
خود من شاید باورت نشه هم پدر پولداری دارم هم خودم شاغل بودم اون موقع ولی نمیراشتم مامانم خیلی چیزا ر ...

دم شما گرم ک انقدر فکرتون بزرگ بوده برای چند سال پیش تازه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اسپرسو ساز رو خواهر شوهرش کادو براش اورد بخارشور هم جدیدا گرفته

چقدر عالی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

چقدر کیف کردم از شعور شما و خانواده شوهرتون واقعا اگ هم دیگ رو درک کنیم چقدر خوب میشهچ نیازی هست اول ...

لطف داری ❤️ من چیزایی رو خریدم که نیازم بودن خیلی از وسایل مثل پلوپز و چرخ گوشت و آب مرکبات گیری و یه عالمه وسیله دیگه اصلا به کارم نمیان و با خریدشون فقط  الکی خونه پر میشد و موقع اسباب کشی یه عالمه وسیله بلااستفاده پشت سر خودم می‌کشیدم از این خونه به اون خونه . از خیلیا بپرسی سال به سال هم چرخ گوشتشون و پلوپز یا بخارشو و سبزی خرد کن و  ... روشن نمیکنن‌ یا حتی از کارتن هم در نیاوردم یکبار بزنن‌ به برق ببینن‌ اصن کار می‌کنه یا نه 😑 و فقط جهت چشم در آوردن خریدن . کیفیت مهمه الکی پولتو خرج نکن به جای خرید یه عالمه وسیله چندتا چیزی که واقعا لازمه و استفاده میکنی رو جنس خوب بخر 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

دقیقا همینطوریه🥲کافی بار داریم بنظرت از دیوار بگردم اسپرسو ساز بگیرم

ن بابا اونقدری لازم و واجب نیس 

نهایتا خیلی هوس قهوه کردی میری کافی شاپ یا یدونه از این قهوه فوریا میخری میریزی داخل ابجوش میخوری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یبار گفتم چرخ گوشت دیگ لازم نمیشه مادرشوهرم چشاش درومد ک یعنی چییی خیلیم واجبهتاحالا یبارم ندیدم خود ...

میگفتی خب بیزحمتی خودت واسمون بخر🤭😂

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
لطف داری ❤️ من چیزایی رو خریدم که نیازم بودن خیلی از وسایل مثل پلوپز و چرخ گوشت و آب مرکبات گیری و ی ...

دقیقا بی استفاده باشه چ فایده