2777
2789
شمارمو نداره اینستاگرام و تلگرام داره فقط

حس میکنم رابطه ی اولت بود بخاطر همین می‌ترسی.

چیزی نمیشه.بلاکش کن آیدی اینستاگرامتم یکم تغییر بده.تلم همینطور.

دیگه هیچوقت تو زندگیت نیست.فقط صحبت کن و خداحافظی کن مشکلاتم بهش بگو به بهونه هاشم گوش نده.دیدی قبول نمیکنه بلاکش کن و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم رابطه ی اولت بود بخاطر همین می‌ترسی.چیزی نمیشه.بلاکش کن آیدی اینستاگرامتم یکم تغییر بده.تلم ...

حست درسته آخه

امشب گفت سر دردم. من کلی نگرانش شدم که وای تو شهر غریب سرش درد میکنه دیر اومد حتما مریض شده و...

اومده میگه فوتبال بودم 🥲🥲🥲

حست درسته آخهامشب گفت سر دردم. من کلی نگرانش شدم که وای تو شهر غریب سرش درد میکنه دیر اومد حتما مریض ...

بیشعوره 

ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم، تا پسری نیومده خواستگاری اسمش تو شناسنامه است نیومده جدی نگیرش.پسرا مثل ما دخترا احساساتی نیستن،میتونن اکت عاشقی دربیارن و عاشق نباشن جدی نگیرشون.

گفتی می‌ترسی صدمه بهش بزنی.

تو رابطه رفتی الویتت اول باید خودت باشه که صدمه نبینی مطمئن باش پسر هیچ صدمه ای نمیبینه چون دخترا تو عشق همه چیزشونو می‌زارن وسط پسرا نه.

هر کی رو هم تو زندگیت راه نده،باید آدم حسابی باشه.از لحاظ اخلاق رفتار و خانواده.

تمرکزت رو خودت باشه،به رشد شخصی ات برس،خواستگار خوب برات میاد.

سواد رابطه اتو ببر بالا.خودم محمد رییسی نیا رو دنبال میکنم خیلی کمک کرده از رابطه ی سمی بیام بیرون و یکم باهاش کنار بیام و برنگردم.

احساسات ناب و پاکت رو خرج هر پسری نکن