2777
2789
عنوان

این وسایلو تو جهیزیم نخریدم زشته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 82 پست
چرخ خیاطی خب اگه خیاطی بلد نباشی چرا باید بخریبه نظرم از بین اینا نهایتا اولویتت همون اسپرسوساز باشه ...

حس میکنم رسمه و تو همه جهیزیه ها هستش خب

آره درست فهمیدی البته خودم گیر دادم کافی بار میخوام الان پشیمونم گفتم😂😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

چقدر سخت گیر گوشت داشتی ببر چرخ گوشت اون چرخ کن

از مامانم هست

حتی مامانم گفت اگ خواستی چرخ گوشت منو ببر تو جهازت نوهم هست ولی دلم نمیاد چون خیلی چیزها برام گرفته با بی پولیش

پدرمادرم جداشدن

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش توجه نکننباید به هرحرف نادرستی اهمیت بدی کاربردی برات نداره نخریدی اگر در آینده حس کردی نیازه ...

دقیقا

مرسی عزیزم خیلی منطقی هستید شما

بابام گفت شاید بتونه این ی قلم رو برام بخرهبعد شوهرم کافی بار خریده زشته اسپرسو ساز ندارم🥺کاشکی یجو ...

اصلا زشت نیست لازم نیست اصلا چرخ‌خیاطی عالیه بخارشو‌هیچی نیست باور کن خردکن برقی مواظب باش بهش فشار نیاری مثل من بسوزونیش

غذا ساز با گوشت کوب برقی کاربردش یکیه ،فقط غذا سازو میخریدی

از گوشت کوب برقی خیلی خوشم میومد برای میکس کردن😂

آره واقعا همینارم ک گرفتم فکر نمیکردم بتونم بخدا خیلی سخت بود

اگه بخوان ایراد بگیرم و حرف بزنن می زنن

ولی بخار شور و اسپری ساز به درد نمی خوره

ولی چرخ گوشت و چرخ خیاطی هم به فکر خریدش باش رود پز هم لازمه

بعدا هم می توانی بخری 

مگه طلبکارن

از مامانم هستحتی مامانم گفت اگ خواستی چرخ گوشت منو ببر تو جهازت نوهم هست ولی دلم نمیاد چون خیلی چیزه ...

میتونید اگردم عروسی براتون کادو میارن،با پول کادو چیزهایی که دوست دارین اما نگرفتین رو بخرین

خدایا بی نهایت شکرت
بابام گفت شاید بتونه این ی قلم رو برام بخرهبعد شوهرم کافی بار خریده زشته اسپرسو ساز ندارم🥺کاشکی یجو ...

چقد سخت میگیری

بابا الان گرونیه دیگه زیاد فشار نیار به خونوادت

تازه جهیزیه تو ربطی به خونواده شوهر نداره