2777
2789
عنوان

زمانی که من مدرسه میرفتم نه صبحانه ی داشتم نه خوراکی داخل مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 9687 بازدید | 184 پست
متولد ۱۳۷۴ هستم

منم ۷۸ ام‌از مدرسه ک میومدم خونه جنگ جهانی بود پدر مادرم در حال دعوا ناهار هیچی...ی بار اومدم دیدم ناهار نیست ب مامانم‌گفتم گشنمه گفت ب بابا پدرسگت بگووو راستم میگفت بابام خیلی ظالم بود خدا ازش نگذره

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

اره فازشون چیه این وسط؟

فازشون اینه که بعضی بی عقلا میان میپرسن عه دهه چندی؟‌دهه ۵۰ و ۶۰ هستی ؟؟ خب یه عده هم که دهه ۶۰ و ۵۰ هستن میان جواب میدن که نه ما اینجور نبودیم.

خیلی قشنگ و محترمانه جواب میدن.

اونی که سوال مسخره میپرسه فازش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا رو دل ادم میمونه مامان منم سرکار میرف خیلی کم پیش میومد ظهرا خونه باشه و ناهار اماده باشه من اول باید میرفتم خونه مادربزرگم تا مامانم بیاد بریم همیشه دوست داشتم خونه خودمون باشم

خونه داییمم کنار خونه مادربزرگم بود زنداییم همیشه میومد جلو درب بچه هاش میگف اومدید بدویید ناهار رو بخاری امادس  

همیشه هم ب مامانم میگم الان برا برادر کوچیکم خونس و ناهار اماده 

فازشون اینه که بعضی بی عقلا میان میپرسن عه دهه چندی؟‌دهه ۵۰ و ۶۰ هستی ؟؟ خب یه عده هم که دهه ۶۰ و ۵۰ ...

اصلا ربطی به دهه نداره نباید این حرفو بزنن بله عزیز !!

اما خارج از اون سوالی که میگیم اگه نگاه کنی باز اومدن میگن عه ما اما اینطور نبودیم!

خب نبودی که نبودی ول کن وسط تاپیک بنده خدا 

یکی از اشناهامون مدیر یه مدرسه ی راهنماییه که هیت امناییه 

گفت که یکی از بچه ها شهریه رو نمیداد تو دفتر بهش گفتم به پدرت زنگ میزنم گفت به پدرم چه مربوطه خودم کار میکنم پولمو میدم 

یکی دیگه هم همیشه ساعت ۴ و نیم یه موتوری میومد دنبالش بهش گفتم چه نسبتی داری باهاش گفت برادرشم  مدیره گفت شک کردم که ورا هیچ شباهتی ندارن و اون موتوری هم گفت ما دوتامون کارگر به فلافلی هستیم از ساعت ۵ تا یازده شب برای ۲۰ هزار تومن میریم سر کار 

دیگه مدیرع پسرع رو گذاشته تو بوفه ی مدرسه بهش حقوق هم میده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خیلی چیزا رو نگفتم قلمم قدرت بیان اونهمه زجر و رنج رو نداره بخدا خونه نبود که جهنم بود

الان ازدواج کردی.فکرگذشته رونکن عزیز.اعصابت خراب میشه فقط.انشاالله مادرخوبی باشی برا بچه هات❤❤

تاجبران بشه

واقعا خدا چرا به بعضیا بچه میده ؟! حتی لیاقت اسم مادر هم ندارن🤦‍♀️

ما شش دختر و یه برادر که ظلمی نبود که روزگار بهمون نکرده،من از بچگی بخدا یه پیر زجر کشیده بودم هرگز بچگی نکردم همیشه مثل یه زن چهل ساله بود و کار کردم و چوپانی کردم تو دل گرما و سرما برای پدرم هرگز خونه ی گرمی نبود تاریک و سرد و گشنه