2777
2789
عنوان

زمانی که من مدرسه میرفتم نه صبحانه ی داشتم نه خوراکی داخل مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 9691 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم پول داشت ولی هرگز چیزی داخل خونه نمیخرید،مادرمم زن نفهمی بود اصلا دلسوز بچهاش نبود،بخدا ۶ خواهر بودیم و یه برادر با ما مثل برده ها رفتار میشد،پدر مادرم از بچهاشون متنفر بودن و خیلی بهمون ظلم کردن ازمون مثل گاو کار می‌کشیدن جرات نداشتیم بگیم بابا ما نمیتونیم کوچیکم توانش نداریم

کاش وقتی کسی ناراحته بقیه نیان بگن ما اینجوری نبودیم باشه شما پولدار 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دهه ۵۰ و ۶۰ اکثرا اینجوری بود

اره .میومدن خونه گشنه.  

شانس می آوردم غذا داشته باشیم ولی دنبال دختر همسایه میرفتم آروم آروم صبحانه میخورد تمام اون یکربع که عجله کردم اتلاف وقت  یکربع دم در خونشون می ایستادم ولی فرهنگ صبحانه اول صبح رو نداشتیم