2777
2789
عنوان

زمانی که من مدرسه میرفتم نه صبحانه ی داشتم نه خوراکی داخل مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 9691 بازدید | 184 پست
پدرم پول داشت ولی هرگز چیزی داخل خونه نمیخرید،مادرمم زن نفهمی بود اصلا دلسوز بچهاش نبود،بخدا ۶ خواهر ...

قربونت برم من 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم،منم دمپایی خونه میپوشیدم تو سرما پاهام خون می‌ریخت همیشه دمپایی پاره بود بابام با داس داغ شده ...

از وضعیت الانت بگو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پدرم پول داشت ولی هرگز چیزی داخل خونه نمیخرید،مادرمم زن نفهمی بود اصلا دلسوز بچهاش نبود،بخدا ۶ خواهر ...

چمیدونم والا 😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا من یه دهه ۶۰ هستم ولی بازم به این داغونی که شما گفتی نبودیم

دقیقا منم خودم صبحانه میخوردم حتی بیشتر وقتها میرفتم نون میگرفتم کلا فقط خرید کیف و لباس و کفش با مامانم بود 

خودم ساعت میزاشتم بیدار میشدم مراقب مداد پاک کنم بودم تموم میشد میرفتم میگرفتم 

ولی هیچ وقت احساس کمبود نداشتم مستقل بودم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ما هم فقیر بودیم ولی نه با این شدت ،خصوصا ما روستاییا اکثرا اینجور بودیم،همه خانواده ها ۶،۷تا بچه داشتن با اینکه شعار فرزند کمتر زندگی بهتر مد بود

خدا را شکر الان اوضاع هممون بهتر شده 

فازشون اینه که بعضی بی عقلا میان میپرسن عه دهه چندی؟‌دهه ۵۰ و ۶۰ هستی ؟؟ خب یه عده هم که دهه ۶۰ و ۵۰ ...

همینو بگو 

من اینجوری بودم دهه هفتادم 

اونکه میگه مگه مال دهه چندی تا اخرش بخون چه شخصیت داغونی داره 

همش به کنار ولی چرا بیدارتون نمیکرد و لباساتون نمیشست

اصلا دلسوز نبود خودش می‌خورد اگر لقمه نون کپک زده ی بود و بچهاشو نمیخاست تا الانم بدتر شده کسی مارو مدرسه نمیزاشت من لیمو خشک از زیر لیمو جمع میکردم و خرما از درختا جمع میکردم اندازه ی پول فقط کتابام دیگه کسی پولمو نداد و مدرسه ام نزاشت