2777
2789
عنوان

زمانی که من مدرسه میرفتم نه صبحانه ی داشتم نه خوراکی داخل مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 9687 بازدید | 184 پست
برای منم همین جوری بودوبه اضافه که لباس های تموم خونواده روهم چون دختربزرگ بودم میشستم وشش سالگی هم ...

چقدر اون زمان‌ها بچها پخته بودن وظایف شما دیگه چقدر سخت بود عزیزم،

من فقط چوپانی میکردم و همراه پدرم خرما جمع میکردیم و لیمو میچیدیم،و هزار کار دیگه 

چقدر اون زمان‌ها بچها پخته بودن وظایف شما دیگه چقدر سخت بود عزیزم،من فقط چوپانی میکردم و همراه پدرم ...

آره گلم بچه هامسئولیت پذیربودن تازه من غیرازهمه ی کارهابعدش ازمامانم باشلنگ کتک میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم بچه هامسئولیت پذیربودن تازه من غیرازهمه ی کارهابعدش ازمامانم باشلنگ کتک میخوردم

من لاقل کتک نمیخوردم ولی پدرم خیلی فحشمون میداد،من راستش تنها اینجور نبودم با خواهر یه دو سال ازم بزرگتر بود باهم میرفتیم علف برای گوسفندا،و چوپانی و این کار که متاسفانه خواهرم بخاطر فقر و بدبختی دوام نیاورد و دیوونه شد الان ۸ سال مرکز نگهداری اعصاب و روان نگهداری میشه،بقیه هم افسردگی،جنون بخدا همه مشکلات روحی داریم بشدت اوضاعمون خرابه

من لاقل کتک نمیخوردم ولی پدرم خیلی فحشمون میداد،من راستش تنها اینجور نبودم با خواهر یه دو سال ازم بز ...

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم برای خواهرت انشاله حال روحیش خوب بشه وشماهم توزندگیتون موفق باشین