2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیونه شدم بخدا😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 47 پست
اقتضای سنشونهدختر من همچین چیزایی که گفتی دارهباهاش بیشتر بازی کن محبت رو اونجوری دریافت کنه، کمتر ب ...

خیلی بهش محبت میکنم براش توضیح میدم بازی می‌کنم هیچ انگار دارم با دیوار حرف میزنم

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم 7 سالشه همینطورهیه ریز بهونه الکی و گریه

ای وای منم دلم خوشه میگم خوب میشه😩

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

ببین بهت پیشنهاد میدم کلاس تربیت فرزند زیر ۷ سال استاد محمد باقر حسینی را در کانال تنها مسیر آرامش ثبت نام کنیم ا می‌تونی صوت استاد پناهیان در مورد تربیت بچه گوش بدی سن خوبیه که بتونی بچتو خوب بار بیاری تو رو خدا کوتاهی نکن چند تا صوت خیلی وقت گیر نیست

بغلش کن زیاد، توجه کن بهش خیلی زیاد، ی مدت بعدش بهنوش کمتر میشه

حس میکنم انقد که بهش توجه کردم لوس شده نمیخوام اینطورباشه

معلومه دیگه وقتی می ری خونه مامانت بهش بی توجه می شی. احساس عدم امنیت می کنه. لابد اونجا شخصی هست که دوستش نداره و بچه ات ناراحت میکنه. یا قبلا جای دیگه چنین تجربه ای از جمع گرفته. حالا صرفا حمایتش کن

ببین بهت پیشنهاد میدم کلاس تربیت فرزند زیر ۷ سال استاد محمد باقر حسینی را در کانال تنها مسیر آرامش ث ...

از کجا میتونم دنبال کنم میشه توضیح بدین

ای وای منم دلم خوشه میگم خوب میشه😩

دختر من بدتر میشه بهتر نمیشه

اگه کتکش بزنم ساکت میشه ولی واقعا دلم نمیاد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

معلومه دیگه وقتی می ری خونه مامانت بهش بی توجه می شی. احساس عدم امنیت می کنه. لابد اونجا شخصی هست که ...

همه جا اینطوریه درضمن هیچ وقت هیچ جا بی‌توجه نبودم بهش حتی انقد مامان و خواهرمو دوست داره که نگو ولی این هرجا بریم اینطوریه یه ریز گریه بهونه 

روزی یه ساعت وقت بگذار تمام و کمال باهاش بازی کن یعنی همه ی توجهت روی اون باشه ببین چقدر خوب میشه البته چون سه سالشه از یک ساعت بیشتر باید زمان بگذاری اما تمام و کمال

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

به عنوان مادر دو تا بچه پشت هم که هزار مشکل داشتم و دارم 

پولت رو با این مشاورا هدر نده من کلی بردم نتیجه نگرفتم 

راه حلش اینه یه مدت جایی نرو 

کاری که من کردم دیدم برم جایی همش باید با بچه هام دعوا کنم خودشون تخریب میشن و اینا 

تصمیم گرفتم تا زمانیکه یکمی عاقل تر بشن رفت و آمد ها ضروری داشته باشم 

و دوم باید قاطع برخورد کنی بدون دعوا 

براش محرومیت در نظر بگیر در مقابل کار بدی که کرده یه محرومیت ساده مثلا نتونه تلویزیون ببینه یا خوراکی مورد علاقش و بخوره یا یه اسباب بازیش رو جمع کن 

و کاملا جدی بدون دعوا برخورد کن 

صبرت رو در مقابل گریه هاش بالا ببر داد نزن بی توجه باش دورا دور مراقبش باش 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم