2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیونه شدم بخدا😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من هفت سالشه هنوز میگی مامان یه بغل قلب تو قلب میخوام ،اقتضای سنشونه وقتی میگه بغل واقعا یه بغل ...

اخه وقتی میخواد کار بدی انجام بده میگم نکن یدفعه گریه میکنه که منو راضی کنه مثلا احساس میکنم اینجور مواقع باگریه سواستفاده میکنه ازم وگرنه خودم خیلی محبت میکنم خیلی بغل میکنم نازشو میکشم درکل

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

دختر منم هفت سالشه همینطوریه من فکر کردم فقط برا من بزرگ شده و دست از کاراش برنداشته😂

کلی هم باهاش صحبت میکنم ولی فایده ای نداره، خستم کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پسر منم بغل میخواد جدیدا گوشی میخواد بهش نمیدم گریه میکنه جوری ک اخرش بالا میاره🤕ولی خدا خیر دنیا و ...

من بیچاره باردارم هستم بخدا به زور تحمل میکنم همش میترسم دخترم دنیا بیاد چطور رفتارکنم که این بدتر نشه

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

از کجا میتونم دنبال کنم میشه توضیح بدین

ککانال تنها کانال تنها مسیر آرامش داخل ایتا عضو بشو بعد بالای کانال ا نواع کلاس‌ها سنجاق شده

کلاس همسرداری تربیت فرزند طب سنتی خودسازی همه کلاساش پرطرفداره

تو این سن همینطورین لجبازی و گریه طبیعیه بغل میخواد چون دنبال احساس امنیته خیلی بغلش کن محبت کن بهش

خیلی محبت میکنیم هم من هم باباش ولی احساس میکنم باگریه میخواد ما هرجور شده تن به خواسته ش بدیم 

ناراحت نشی ولی مشخصه لوسش کردی پسر من ۳ سالشه خیلی آرومه واصلا بهونه نمیگیره برعکس خواهرش که از اول ...

خودمم احساس میکنم چون فرزند اولمه و از هر دوطرف نوه ی اوله به شدت همه بهش توجه میکنن

ککانال تنها کانال تنها مسیر آرامش داخل ایتا عضو بشو بعد بالای کانال ا نواع کلاس‌ها سنجاق شدهکلاس همس ...

خیلی ممنون دوستم ❤️🙏