2777
2789
عنوان

رسم شیربها و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست
نه چند تیکه بزرگ مثل یخچال لباسشویی و تلوزیون و تخت با داماد هست

اینجا اینا با داماده

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا

خیلی😂😂البته ما فامیلای بابام میگن زشته خرج عروسی رو داماد بده پول شام فامیلاشون رو‌میدن جهازم خیلی میزارن برای همین داماد خوش به حالش میشه 

البته خب تعداد مهمونا هم زیاده طرف عروس ۵۰۰ تایی دعوت میکنن دیگه خودشون هم پول میدن

من زیر لفظی بهم یه سرویس سبک دادن سر عقد یه سرویس داد حلقه هم دادن بهم خانوادم هم بهم نیم ست دادن و ...

از ما رد کردین اینارو هم دارن خلاصه کردم 🤣

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

شیر بها نیست شی بهاست یعنی هزینه ازدواج با پول شیبها جهیزیه خریده میشه

ولی بیخوده کخ میگیرن این پولو تهش طرف ۲۰۰ ملیون بده جهیزیه خیلی بیشتر از این میشه اینو نگیرن سنگین ترن

از ماهم همینطوره تمام جهیزیه با دوماده، شیر بها هم پنجاه تومن میدن. خانواده دختر اگه دوست داشتن با اون پول شیربها، وسیله ای چیزی میده به دخترش. اگه نخاد هم اصلا نمیده تمام هزینه ها و خرج مراسم و عروسی و حهیزیه با دوماده.. 

۶۰گرم طلا هم باید بخره برای عروس

با تمام این خرجا عروسیم زیاد شده حس میکنم فقط من فقیرم

دقیفا الان تو فامیل  تقریبا هفته ای دو ستا عروسی میگیرن 😂

شیر بها نیست شی بهاست یعنی هزینه ازدواج با پول شیبها جهیزیه خریده میشه

ولی یجا خوندم بهای شیریی هس ک مادر دخترش رو بزرگ میکنه 

ولی بیخوده کخ میگیرن این پولو تهش طرف ۲۰۰ ملیون بده جهیزیه خیلی بیشتر از این میشه اینو نگیرن سنگین ت ...

خوب پدر عروس بقیه پول جهیزیه را از خودش روی این شیبها میزاره و جهیزیه را میخره ما قبلاً رسم بوده کل پول جهیزیه را داماد میداده و عروس باهاش وسیله‌ها را می‌خریده ولی  الان نمیشه همه ی جهیزیه را عروس تنهایی بخره 

شيربها رو اصلا قبول ندارم مادر به نوزادش شير داده بعدها بايد با دامادش حساب كنه؟؟! خدايي مسخره نيست؟

اره خیلی مسخره هست.خب بعدا مادر هم میادخونشون و میره دخترشو کع کلا نمی‌برند که همه خرجا و حساب کنن و بگن ممنون بزرگش کردی خداحافض😐😐😐😐

خوب پدر عروس بقیه پول جهیزیه را از خودش روی این شیبها میزاره و جهیزیه را میخره ما قبلاً رسم بوده کل ...

خب میدونم اون ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن واقعا چیز بیخودی دیگه این وسط 

طرف میره ۱ ملیارد جهیزیه میخره دیگه ۱۰۰ یا ۱۵۰ چیه تو اون پول 

خب سرویس مبل و تخت رو کامل بزارن‌پای داماد به جای این کار