2777
2789
عنوان

وای شما هم تازه عروس بازی در میاوردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 57 پست

خیلی کم و نه در حد منو آقایی یهویی نه!😂کلا چیزای سبک هم نمیزارم بخوام استوری عاشقانه بزارم شعر عاشقانه از شاعرای بزرگ خیلی سنگین و رنگین و متین جلف بازی در نمیارم😂

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

تو مرحله خواستگاری هیچکس استوری نمیزاره

من داشتم جدا میشدم چند تا استوری گذاشتم فامیلاش ببینن بفهمن چه خبره و همه هم انفالوم کردن😐🤣🤣🤣

برای روز مرد پارسال فقط براش استوری گذاشتم اونم اول برای بابام یه کلیپ گذاشتم برای اون یه عکس نوشته کوتاه و مختصر.بابا ادم روش نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس دست ها و حلقه هامونو گذاشته بودم رو پروفایل تلگرام😂😂تو یه بشقاب غذا می خوردیمالبته تا جدایی ...

وای راست میگی یه زمانی مد بود عکس حلقه میذاشتن الانم دیدم عکس گل خواستگاری یا عقد رو میزارن

مثلا چی میزاره😂

چیزای بدی نیس عهمون استوریای عاشقانه ک ای عشق منی فلان منی چیز بدی نیس ولی چون من خودم یکم از رمانتیک بازیا ی جوری میشم ب نظرم سمه وگرنه نیس

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

من نمی زاشتم از همون مجردی اهل عکس و استوری و اینا نبودم

چه معنی داره تایمی که میتونیم در ارامش باهم بگذرونیمو صرف عکس گرفتن و فیلم گرفتن بکنم بعد بیام حریم خصوصی خودمو با بقیه به اشتراک بزارم ( به قول یکی از دوستان ما چه گناهی کردیم که با دیدن چندش بازیای شما چشمامون الوده بشه عقمون بگیره) اون پست عاشقانه رو هم میتونی برای خودش بفرستی تاثیرش بیشتره البته اگه مناسبتی مثل تولد یا سالگرد باشه هم میتونی کلی بزاری

تو مرحله خواستگاری هیچکس استوری نمیزارهمن داشتم جدا میشدم چند تا استوری گذاشتم فامیلاش ببینن بفهمن چ ...

ما نزدیک چهار ساله با همیم تازه آشنا نشدیم ولی استوری خاصی نذاشتم

فکر میکنم شخصی نگه دارم بهتره حالا اگه بعد جو گیر نشدم تازه عروس بازی در نیاوردم