2777
2789
عنوان

وقتی خیلی قسط و قرض دارید چجوری میگذرونید یک ماه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 49 پست
فقط هلاک اونایی ام که نشستن لیست میکنن با۵تومن میشه گذروند،شمایاخریدنمیرین یاواقعاخودتونوبه اون راه ...

بخدا ما باهمین 5 تومن میگذرونیم

البته مرغ و تخم مرغ رو شرکت همسرم میده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنیر وماست که تاریخ مصرف طولانی دارن بگیر فعلا پول ماست وشیر جداکن هرهفته بگیر بچه من دونیم ساله هست ...

یعنی ۲۰دقیقه بزارم بجوشه؟

هربار چقدر شیر میخرید؟ بعدجوشوندن چندروز تویخچال میشه نگه داشت؟

ماهم خونه خریدیمبعدچندماه هنوز قسط و قرضپشیمونم همش میگم کاش طلا و ماشین نمیفروختیم

چرا اینقدر ناامید هستین گلم

ماهم تا یه سال دیگه قسطامون طول میکشه وضعمون هم خیلی افتضاحه ولی خداروشکر میکنم که خونه داریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزپن همین مرغ وتخم مرع دوحساب کن ،برای یکماه ببین چقدرمیشه تخم مرغ شونه ای ۲۵۰تا۳۰۰ فقط

خب از یه شونه که بیشتر استفاده نمیکنیم، مرغ هم ماهی 1 تومن

کلی هم مهمون داریم،خرجای یهویی هم بماند

چرا اینقدر ناامید هستین گلمماهم تا یه سال دیگه قسطامون طول میکشه وضعمون هم خیلی افتضاحه ولی خداروشکر ...

ماشین نداریم

خونمون قدیمیه

همش بی پول

لباس نداریم هرجا میخایم بریم نمیش

ماشین نداریمخونمون قدیمیههمش بی پوللباس نداریم هرجا میخایم بریم نمیش

حق داری گلم

ما یه ماشین مدل پایین گرفتیم بالاخره جایی بخوایم بریم میرسونه

انشالله خدا به مالتون برکت بده گلم

به غذای بچه برس .خودت وشوهرت یه ماه کمتربخورین عدسی تخم مرغ پوره سیب زمینی ماکارونی نون پنیر گوجه.کو کو سبزی کوکو سیب زمینی.برابچه جدا غذا درست کن.من یه ساله همین کارومیکنم.

اگه ماهیتابه رژیمی داری سیب زمینی بدون روغن میتونی توش درست کنی.مثل سیب زمینی سرخ شده میشه.

گوجه وچیزایی که الان فصلش نیست نخر.میوه رو هم برا بچه بذار.یه ماه میوه نخورین هیچی نمیشه

حق داری گلمما یه ماشین مدل پایین گرفتیم بالاخره جایی بخوایم بریم میرسونهانشالله خدا به مالتون برکت ب ...

ممنون عزیزم

همچنین شما

مبارکتون باشه انشاءا...مدل بالاتربخرید بزودی

برنج هندی خوبه؟چقدر خوب بلدین مدیریت کنید افرین

خوب که نیست ولی من میزارم زیاد تو اب خیس بخوره پختشم که دیر پزه دیر دم میشه باید هی تست کنی ببینی خوب شده یا نه ماست و اینا رو هم خودم مایع میزنم ک ارزون تر بشه یا نوشیدنی دوغ با همون ماست ک خودم دریت میکنم درست میکنم به صرفه تر در بیاد دیگه کاری با مملکت کردن که مجبوریم مثل آدمای نخستین همه چیو خودمون درست کنیم چند تا مرغ خروسم بیارم تو حیاط بریزم براز تخم مرغ هم خود کفا میشم دیگه🤣

اولویت بندی کنید و طبق اون بخرید.

اگه فقط همین یک ماهه، چند تا اولویت اول رو به مقدار کم بخرید. مثلا بیست کیلو برنج نخرید. در حد ۵ کیلو بخرید که بتونید حداقل یه کیلو هم مرغ و سیب زمینی و.. بگیرید.

حبوبات زیاددارم ولی نمیدونم باهاشون چی درست کنم

منم داشتم این شرایط رو.آب گوشت درست کن.قشنگ غذای دو وعده کامل میشه.سیب زمینی تخم مرغ.ماست دبه ای بزرگ بگیر یه ماه میبرتت.شیرهم به بچه بده هرروز یه استکان.میوه هم هرچند روز برو دونه دونه بردار.مرغ بگیر وبا گوشت خورشتی.تو خورشتات بیشتر حبوبات بریز تا گوشت.مهمونی ممنوع.حله میگذره.استانبولی ماکارونی دمی باقالی مرغ لاپلو خوراک مرغ کوکوسیب زمینی کوکو سبزی یه عالمه میسه غذا درست کرد.