2777
2789
عنوان

رسم شیربها و ازدواج

303 بازدید | 48 پست

رسم شیر بها دارین؟  رسم و رسوم ازدواجتون چیه ما خدمون شیر بها میگیریم حداقل کم کمش 150  واسه آزمایش خون ک میرن واسه نشون النگو و حلقه میارن با کلی لباس بیرون و خونگی از هرکدوم دو س دست لوازم آرایشی از هرچیزی ک فکرشوبکنین تا موقعی هم ک دختر عقد نکرده باشه خونه پدرشه خرجش با پسره از شارژ ک میخواد تا پول تو جیبیش تا موقعی ک عقد کنن هم انگشتر میارن موفع عقد هم سرویس سنگین طلا میارن با ی حلقه خدایی خیلی سخته با ای شرایط اقتصادی بعضیا اینجا عروسی میگیرن اینهمه خرج میکنن دلم برا داماد میسوزه 😐😂

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

نه نا شیر بها نداریم دیگه وسایل بزرگ با داماد هست

تازه خرج عروسی فامیلای خودمون رو خودمون میدیم الیته این فقط رسم فامیلای بابام هست 

برای جشن بله برون که قبل عقد هست فقط انگشتر و لباس و لوازم آرایش و کت و شلوار عقد و پیرهن جشن عقد.. میارن بعد برای عقد هم سرویس و زیر لفظی و حلقه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیر لفظی بهم یه سرویس سبک دادن 

سر عقد یه سرویس داد 

حلقه هم دادن بهم 

خانوادم هم بهم نیم ست دادن و به داماد حلقه با ساعت ست 

عید و شب چله و روز زن هم النگو آوردن شد ۷ تا النگو 

جشن عقد هم ۲۰۰ نفر تالار شام دادن با کلی تشریفات و... کل پولیم که جمع شد دادن خودم دادم ۴ تا النگو 

ولی خدایی خرج ما بیشتر شذ

نه نا شیر بها نداریم دیگه وسایل بزرگ با داماد هستتازه خرج عروسی فامیلای خودمون رو خودمون میدیم الیته ...

اینارو هم ما نداریم اینجا خرج عروسی رو داماد میده کلا اصن خونواده عروس خرج نمیکنن

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

اینجا داماد وسایل بزرگو میخره عروس بقیه را ، اول انگشنر نشون میارن بعد سرویس طلا و دو تا النگو کلا ه ...

تقریبا همینه ولی شیربها میگیرن اینجا

دلت برای عروس هم بسوزه اونم خیلی خرج میکنه خیالت راحت

واقعا 

رسم شیربها نداریم

دختر نامزد هم مخارجش طبق روال با خانواده هست 

نامزد عقدی هم معمولا نداریم 

خریدهایی که گفتید هم برای عروسی انجام میشه

نامزدی شامل شال و انگشتر به عنوان آیتم اصلی و کیک و گل 

سرویس هم برای خرید عروسی هست

جهیزیه با عروس و تامین مسکن هم با داماد هست

هیچکدام هم بایدی نیست و الان طرفین سعی می کنن همدیگه رو درک کنن تا زندگی رو با سختی کمتر شروع کنند