2777
2789
عنوان

رسم شیربها و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست

ماهم داریم اما یا نمگیریم یا مثلا بجا شیر بها میگیم سروبس چوب یا دوتا جنس سنگین لوازم برقی و بخره تو این گرونی طلا هم انتظار طلا نداریم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
ولی یجا خوندم بهای شیریی هس ک مادر دخترش رو بزرگ میکنه

نه عزیزم ازدواج به واژه عربی هست ایرانیش میشه شی ما بختیاریها هنوزم به ازدواج میگیم شی مثلاً جمله مریم ازدواج کرد. به لری میشه مریم شی کرد و شی بها یعنی هزینه ازدواج که داماد باید خرج کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی😂😂البته ما فامیلای بابام میگن زشته خرج عروسی رو داماد بده پول شام فامیلاشون رو‌میدن جهازم خیلی ...

خوبه شماها میگن زشته اینجا اصن زشت نمیدونن میگن وظیفشه تا دختر ببرن باید خرج کنن 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

نه عزیزم ازدواج به واژه عربی هست ایرانیش میشه شی ما بختیاریها هنوزم به ازدواج میگیم شی مثلاً جمله مر ...

خدم بختیاری ام عزیزم از واژه شی استفاده نمیکنن اون یچی دیگس 

حالا خت شی نکردی؟ 🤣🤣

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

خب میدونم اون ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن واقعا چیز بیخودی دیگه این وسط طرف میره ۱ ملیارد جهیزیه میخره دیگه ۱۰۰ ...

نه دیگه اونی که بخواد جهیزیه یک میلیاردی بگیره شیبها هم مثلاً 500 میلیون میگیره ولی توی روستا که جهیزیه 300-400 تومنی میخرن شیبها را  200 میگیرن 

ماهم داریم اما یا نمگیریم یا مثلا بجا شیر بها میگیم سروبس چوب یا دوتا جنس سنگین لوازم برقی و بخره تو ...

اینجا اگ طلا نگیرن واویلا میشه یجورا پسر آماده خرج کردن میکنن ک بعدا خسیس در نیاد 😂😂

خوبه شماها میگن زشته اینجا اصن زشت نمیدونن میگن وظیفشه تا دختر ببرن باید خرج کنن

نه اینا وضع مالیشون خوبه خوشون نمیاد داماد بیاد خرج بده دوست دارن خودشون همه کاره مجلس باشن😂😂😂میگن زشته 

مادربزرگ من بعد از نوشتن لیست گفت بهت افتخار کردم پسرم خرج عروسی رو خودت میدی قبول نکردی اونا بدن 

شبی که لیست برام مینوشتن خیلی باحال بود اونا گفتن عروس اولمون ۳۰۰ تا مهریه بابام گفت نه من ۱۱۴ تا بیشتر نمیزنم برای دخترم اونام با ذوق نوشتن.گفتن رسم داریم ما مبل بخریم دختر تخت بابام گفت برای ما افت داره تخت بخریم بعد دوست دارم برای دخترم مبل استیل بخرم بنویسید تخت رو برای شما.مادرشوهذم میگفت نه ما باید مبل بخریم😂😂😂😂حالا کاری به این ندارم که آخر زیر بار همون تخت هم نرفتن گفتن بده بابات بخره

بعد خرج عروسی اونا میگفتن ما باید شده حتی ۲۰۰ نفر از فامیلامون رو خرج بدیم بابام میگفت نه اصلا آخرم نوشتن توافقی😂😂😂😂😂

خوبه بختیاری هستی شی یعنی ازدواج دیگه

بعله ولی شیربها با شی ک گفتی فرق داره گلم 😁 

نه دیگه اونی که بخواد جهیزیه یک میلیاردی بگیره شیبها هم مثلاً 500 میلیون میگیره ولی توی روستا که جهی ...

ما کلا نمیگیریم 

چند تا وسیاه بزرگ رو میدیم داماد بخره 

مثلا برای من تخت و تلوزیون و یخچال و ماشین ظرفشویی رو نوشتیم اونا خریدن 

نه اینا وضع مالیشون خوبه خوشون نمیاد داماد بیاد خرج بده دوست دارن خودشون همه کاره مجلس باشن😂😂😂میگ ...

خب دیدن همه رو گردن گرفتین دیگ براشون سنگین بود طفلیا 😂

اینجا اگ خرج عروسی رو دختر بده  براشون افت داره میگن دختر سبک میشه هرچقد میگن خرج کنن قدر دختر بیشتر میدونن

بعدم امادش میکنن ک دست و دلباز بشه خسیس از آب در نیاد😂😂😂

خب دیدن همه رو گردن گرفتین دیگ براشون سنگین بود طفلیا 😂 اینجا اگ خرج عروسی رو دختر بده براشون افت ...

من نامزدم دست و‌دلباز بود مادرشوهرم اینا کاری کردن خرج‌نکنه برام

اره کار درستیه واقعا انقدر پدر من همه چیو‌گردن گرفت که ژرف پرو‌شده بود میگفت تخت نداریم نمیخریم بخواب رو زمین یا اگه دوست داری بده بابات بخره😐😐😐بیانه ارایشگاه رو ندادن گفتن بده بابات پولشو‌بده 

بابام میگفت من وضع مالیم بهتره فرقی نداره که راه دوری نمیره میدم برای دخترم اونا هم سواستفاده کردن

فیلمبردار بابام گرفت دیزاین تالار بابام 

فامیلاشون میگفتن کی میاد خرج یه عروسی پسر رو برای دخترش بده اوتا هم پرو شدت

عروسیمون جدا بود مامانم گفت پول ارایشگاه رو ندادن وقتی خواستن بیان سراغت  توام صورتت رو میشوری و میری تا فتنیلاشوت بفهمن پول ارایشگاه ندادن 

خداروشکر عروسیم سر نگرفت😂😂😂

ما کلا نمیگیریم چند تا وسیاه بزرگ رو میدیم داماد بخره مثلا برای من تخت و تلوزیون و یخچال و ماشین ظرف ...

برای ما هم بعضی ها میگن یه سری وسایل بزرگ را داماد بخره  بعضی ها هم پول وسایل را از داماد میگیرن عروس خودش وسایل را بگیره بالاخره فرقی ندارن پول به بخشی از جهیزیه با داماد می‌افته فقط مدلش فرق میکنه