2777
2789
عنوان

تو رابطه ای که طرف عاشقتونه ولی شما دوسش ندارین میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 67 پست
دلت براش نمیسوزه ، ترس از دست دادن شو داری وگرنه دختری که پسری رو دوست نداشته باشه کات کردن براش عین ...

ترس از دست دادنشو ندارم

اون اوایل ک باهم اشنا شدیم واقعا دوست نداشت باهام ارتباط بگیره من اصرار کردم من هی پیگیرش شدم من وابستش کردم ب خودم الان ک ارتباط گرفتیم وابستم شد عاشقم شد ی سری رفتارای عجیب نشون داد ک اگر اینارو اون اوایل میدونستم هرگز نزدیکش نمیشدم :)

برای همین عذاب وجدان دارم چون خودم خواستم باهاش ارتباط داشته باشم ن اون

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

ترس از قطع رابطه و درد وابستگی داری.... 

وگرنه کاملا مشخصه که عقلت قبول نداره این آقا رو واسه ادامه ی زندگی تا آخر عمر.... 

انتخاب واسه ازدواج، مهم ترررین و سخت ترررین انتخاب عمر هست از نظر من.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس از قطع رابطه و درد وابستگی داری.... وگرنه کاملا مشخصه که عقلت قبول نداره این آقا رو واسه ادامه ی ...

شایدم اینطور باشه :)

ترس از قطع رابطه و درد وابستگی داری.... وگرنه کاملا مشخصه که عقلت قبول نداره این آقا رو واسه ادامه ی ...

شایدم اینطور باشه :)

نمیدونم چطوری باهاش کات کنم ...

فک کنم فقط شیش در ارتباطین؟ درسته؟

خوب زمانش خیلی زیاد نیست مثلا چند سال باشه.

میخوای بهش پیام بده چون میخوای کات کنی بهتره پیام باشه ، بگو که مثلا آقای فلانی چون قصد ما جدیه برای این رابطه من تو این چند ماه فهمیدم ما آدم مناسب هم نیستیم برای ازدواج و بهتره که ابن رابطه همین جا تموم بشه امیدوارم خوشبخت بشید خدانگهدار.( یا مثلا پیام های این مدلی)

احتمالا بعدش یه سری پیام بفرسته چرا و برای چی و من دوست دارم و خلاصه از اینا که بخواد برگردی به رابطه ولی اگه قصدت واقعا کات کردنِ بهشون توجه نکن و حس گناه نداشته باش ، تو کار اشتباهی انجام ندادی فقط شناختت ازش کامل شده و فهمیدی مناسب ازدواج نیست.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

فک کنم فقط شیش در ارتباطین؟ درسته؟خوب زمانش خیلی زیاد نیست مثلا چند سال باشه.میخوای بهش پیام بده چون ...

خیلی سخته ولی باید انجامش بدم...

کاش خدا منو ببخشه بابت شکستن دلش :)

خیلی سخته ولی باید انجامش بدم...کاش خدا منو ببخشه بابت شکستن دلش :)

انشالله خوشبخت بشی🤍🌱

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

ترس از دست دادنشو ندارماون اوایل ک باهم اشنا شدیم واقعا دوست نداشت باهام ارتباط بگیره من اصرار کردم ...

خب کار اشتباهی نکردی که عذاب وجدان داشته باشی ، آشنا شدید دیدی الان به درد هم نمی خورید .