2777
2789
عنوان

تو رابطه ای که طرف عاشقتونه ولی شما دوسش ندارین میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 67 پست
احساس میکنم دارم فرصت ی رابطه عاسقانه دو طرفه رو ازش میگیرم حس خودخواهی دارم :)

احساس میکنم این آدم شکاک و بد دله 

آخه سلام به به فروشنده چه اشکالی داره ؟ یا رد شدن از کنار چند تا پسر ، هر کس راه خودش و میره دیگه

یا اسنپ مثلا میخواست چه کار خاصی انجام بده؟

ما هم تو همین جامعه داریم زندگی می‌کنیم اتفاقا خانواده هامون حساسن ولی نه دیگه اینجوری محدودت کنن به بهانه حساسیت و غیرت.

اسی جان از روی دلسوزی و عذاب وجدان خودت و بدبخت نکن عشق هرگز برای یه رابطه‌ی سالم و بادوام کافی نیست درکنارش چیزای دیگه هم باید وجود داشته باشه تا اون رابطه سال ها ادامه پیدا کنه.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیکار کنم واقعا :)))قبلا اینقدر دوسش داشتم ک سر از پا نمیشناختمبعد ک یکم گذشت ازش رفتارای کن ...

به پای کسی بمون که ارزش داشته باشه 

باهاش حرف بزن بگو که از بعضی رفتاراش خوشت نمیاد و بهش گوشزد کن خط قرمزاتو اگه رعایت کرد که اونجا دوست داشتن واقعی شو اثبات کرده 

اگه هم که نه دوست داشتنش به درد عمش میخوره 

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

۶ماهه باهم تو رابطه ایم :) بخاطر من رفیق بازیشو کنار گذاش به کارش چسبید کسی ک ساعت ۱شب برمیگشت خونه ...

ایشون یه مشکل روانی داره که بعدا تو زندگی واست سخته تحمل کردنش.... 

سال اول ازدواج با دیدن مشکلاتش  این فکرای رمانتیک از سرت می پره دیگه.... 

چند روز پیش تو یه گروه ،یه خانم پیام داد که همسرش خییلی غیرتی هست و زندگی رو واسش کوووفت کرده، یه بچه هم داشت

بهش گفتم قبل از عقد حواست کجا بود؟؟؟ 

احساس میکنم این آدم شکاک و بد دله آخه سلام به به فروشنده چه اشکالی داره ؟ یا رد شدن از کنار چند تا پ ...

نمیدونم چطوری باهاش کات کنم ... 

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

نمیتونه این رفتارا رو کم کنه؟تذکر بدی درست نمیشه؟

هرموقع هرچی بهش گفتم اذیتم میکنه رعایتمک کرده تکرارص نکرده ولی این رفتارش فکر نکنم تغییر کنه چون چیزی نیست ک بتونه کنترلش کنه اگر الان کنترلش کنه قطعا تو ازدواج بروزش میده ی جایی

هرموقع هرچی بهش گفتم اذیتم میکنه رعایتمک کرده تکرارص نکرده ولی این رفتارش فکر نکنم تغییر کنه چون چیز ...

خب پس کم کم جدا شو

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
۶ماهه باهم تو رابطه ایم :) بخاطر من رفیق بازیشو کنار گذاش به کارش چسبید کسی ک ساعت ۱شب برمیگشت خونه ...

تازه داره ادای یه آدم نرمال رو در میاره.... 

به خاطر شما نیست که رفیق بازیشو کنار گذاشت و .... 

اول از همه به نفع خودش هست

تازه داره ادای یه آدم نرمال رو در میاره.... به خاطر شما نیست که رفیق بازیشو کنار گذاشت و .... اول از ...

اینم هست ...