2777
2789
عنوان

چرا انقدر خیانت خانومای متاهل زیاده حتی تو همین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از اونجایی شروع شد که گفتن به ماربطی نداره فساد دیدیم گفتیم به مامربوط نیست فکر می‌کردیم مرگ بر ...

خب مثلا چیکار میکردیم؟؟ فهمیدی زن یا مرد همسایه خیانت کرده مثلا 

چیکار میتونی بکنی؟؟کاریم بکنی توعینم کنی طرف میتونه بره ازت شکایت کنه

یه خانومی توی نی نی سایت پیله کرد شماره بده

منم اشتباه کردم دادم

متاهل بود

هم سن و سالم بود بچه نداشت

تو واتساپ پیام میداد

فهمیدم از یک خانواده فقیر روستایی هست

که از طرریق فضای مجازی با شوهرش اشنا شده

شوهرش توی بالاترین نقطه تهران خونه داشت و یک اشراف زاده بود 

این خانوم با ازدواج زندگیش زیر و رو شده بود

اما افسوس داشت به شوهرش خیانت میکرد و با یکی دیگه بود

چندباری بهش تذکر دادم دیدم خیلی بی شرم و حیاست بلاکش کردم

مشکل از اونجایی شروع شد که گفتن به ماربطی نداره فساد دیدیم گفتیم به مامربوط نیست فکر می‌کردیم مرگ بر ...

هیچ زنی هیچ مردیو تا خود مرده دلش نخاد نمیتونه گول بزنه

واسه زنم همینه 

فساد تو خونه ی کسی میاد که مرد یا زن فاسد توش باشه یا هول

یه مدت مردا مدام خیانت کردن الانم زنا انگار براشون عادی شد انقد که تحمل کردن و خواستن درست کنن درست نشد گفتن ما هم خیانت کنیم چی میشه ، کلا لجن جامعه رو برداشته به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد همه یه زیر آبیی میرن زیر زیرکی

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
الان کسی گفت مرد بکنه زن نکنه؟هر جفتش کثافته میگم قبلا زن ها آمار خیانت کمتر بود الان حتی بیشتر از م ...

زن و‌مرد به یه اندازه خیانت می‌کنن اون اقایون با کی‌میرن؟با همین خانما دیگه  پس امار مساویه

یه خانومی توی نی نی سایت پیله کرد شماره بدهمنم اشتباه کردم دادممتاهل بودهم سن و سالم بود بچه نداشتتو ...

منم چند روز پیش یه نفر راهنمایی کردم چی بپوشه چیکار کنه آخرش گفت نه این پسره باهاش قرار دارم شوهر و بچه هم داشت خیلی ریلکس بود

هیچ زنی هیچ مردیو تا خود مرده دلش نخاد نمیتونه گول بزنهواسه زنم همینه فساد تو خونه ی کسی میاد که مرد ...

وهمچنین هیچ مردی هیچ زنی و تا زنه نخواد نمیتونه گول بزنه. ولی وقتی تذکر داده نشه با جدیت برخورد نشه لااقل وقتی یه زن کثیف یا مرد کثیف با پررویی داره از کارش تعریف میکنه باید طوری برخورد بشه که طرف فکر نکنه خیلی عادی هست این کار. البته این نظر منه ونظر شما هم محترم

خب اره زنگ میزنن میاندختر پسر مجردم باشه زنگ بزنی میان ولی خب ادم همیشه نمیبینه که بخاد زنگ بزنه

درسته حداقلش اینه اونایی دیده میشن درس عبرت بشن بقیه پررو نباشن تو اینکار و یا به قول شما جرات پیدا نکنن علنی بگن یا عادی سازی کنن

بچه ها لطفا !!!

هم مرد خیانت می کنه هم زن 

بیاین هم جنس خودمون رو تخریب نکنیم و حتی نگیم همه مردا یا همه زن ها 

من میگم هر زنی که خونه شوهرش هست و نون شوهرش رو میخوره حق خیانت نداره 

و هر مردی که زن اش داره تو خونه اش زحمت زندگی رو می کشه  اون مرد ام حق خیانت نداره 

و یک مرد مجرد یا متاهل باید شلوارش رو سفت بچسبه و سمت زن متاهل نره اخه  بی فانوسی تا کجا ما همه از یه کشوریم چرا ناموس پرست نیستن بعضی از آقایون 

و اون خانم های مجرد یا متاهل هم باید کلاه اش رو سفت بچسبه  و بآعث بدبخت  شدن زندگی هم جنس خودش نشه 

بحث خیانت  نیست بحث انسانیت و اصالت  و ذات و ناموس پروری و ناموس پرستی در یک جهان اجتماعی آرمانی هست 

قبل از حتی دین  باید انسانیت رو اموخت و عمل کرد تا دین هم معنا پیدا کنه