2777
2789
عنوان

چرا انقدر خیانت خانومای متاهل زیاده حتی تو همین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از اونجایی شروع شد که گفتن به ماربطی نداره فساد دیدیم گفتیم به مامربوط نیست فکر می‌کردیم مرگ برا همسایست درصورتی که این کثافت کار ها داره به تک تک خونه ها سرایت میکنه متاسفانه 

نی نی سایتو فاکتور بگیری، متاسفانه زیاد شده امارش من که با چن نفر از دوستام بخاطر همین موضوع قطع ارت ...

همون دنیای واقعی منظورم بود 

یعنی خودمم دیدم لوندی واسه مرد غریبه به عنوان کسی که شوهر داره بعد افتخار هم میکنه 

با اینکه کارشون قطعا اشتباهه و هیچ توجیهی نداره که شکی نیست ولی دولتمون دولتی نیست که از یه زن مطلقه حمایت کنه، شاید اون زن واقعا دلش طلاق میخاد ولی چون هیچ پشتوانه ای نداره طلاق نمیگیره، البته بازم میگم هیچ توجیهی نداره، ولی منم قضاوتش نمیکنم

پس چرا زنایی که با خیانت شوهرشون می سازن بدبختن؟

انتخابشون این بوده 

برچسب زدن اینکه کی بدبخته و کی خوشبخته رو هم ما تعیین نمی‌کنیم 

آدما با توجه به دیدگاهاشون متفاوتن نه اون اتفاقایی که از سر گذروندن 

از تلاش برای قبح‌زدایی از فساد و عادی انگاریِ بی‌بند و باری از طریق فضای مجازی هم غافل نشین...

چند تا کاربری تو همین سایت می‌تونن روی نگاه صدها کاربر تاثیر بگذارند. پس حتما افرادی که میل به جهت‌دهی به افکار عمومی دارند روی محیط مجازی حساب ویژه‌ای دارند.

لذا درسته که جامعه اصلا وضعیت خوبی نداره، اما شرایط با چیزی که تو مجازی جریان داره و القا می‌شه فاصله‌ی معناداری داره!

قبول دارین دیگه حیا از زن ومرد رفته...قبلن خیانت خیلی چیزه بدی بود الان انگاری قبحش شکسته...لعنت برش ...

اره الان جوری شده میفهمی ظرف دست پیشم میگیره میگه برام کم میذاررره فلانهه حق دارم

خب؟مرد خیانت بکنه اوکی استزن بکنه بهتون بر میخوره؟؟؟

الان کسی گفت مرد بکنه زن نکنه؟

هر جفتش کثافته 

میگم قبلا زن ها آمار خیانت کمتر بود الان حتی بیشتر از مرداست