2777
2789
عنوان

چرا انقدر خیانت خانومای متاهل زیاده حتی تو همین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 63 پست
وهمچنین هیچ مردی هیچ زنی و تا زنه نخواد نمیتونه گول بزنه. ولی وقتی تذکر داده نشه با جدیت برخورد نشه ...

اره اونکه نباید بشینی گوش بدی و انگار ن انگار اتفاقا باید به روش بیاری کارش کثیفه توهم برش نداره که زرنگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حداقلش اینه اونایی دیده میشن درس عبرت بشن بقیه پررو نباشن تو اینکار و یا به قول شما جرات پیدا ...

من به چشم خودم دیدم مرد متاهل بود توی حونه با زن دیگ گرفتنش بردنش دادگاه 

رابطه جنسی که اصلا ثابت نمیشه بابت اینکه فقط توی خونم بودن صدتا شلاق الکی میزنن ول میکنن همین

زن و‌مرد به یه اندازه خیانت می‌کنن اون اقایون با کی‌میرن؟با همین خانما دیگه پس امار مساویه

نمیشه گفت مساوین

چون بعضی ازخانما یا آقایون با چن نفری هستن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍