2777
2789

بچها من مامانم خیلی گناه داره  خیلی دوستش دارم خیلی زن سختی کشیده ایی هست ۴۴ یا ۴۵ سالشه 

بعد من جنوب و شرق رو خیلی گشتم  شمالم تا قزوین گشتم  یعنی رتش نرفتم 

الانم ساکن تهرانیم 

ولی غرب و شمال غرب رو هیچ جاشو نرفتم چون مشهدی بودیم خیلی دور بود 

شما کدوم استان رو پیشنها  میکنین برای سفر ۵ روزه الی یک هفته ایی 

و تخمین میزنین چقدر هزیینه اش بشه؟ دوست دارم با پولای پس اندازم مامانمو ببرم همیناست ک برای ادم میمونه مگه چقدر زنده ایم 

ماشینم داریم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها لطفا قم و جمکران رو پیشنهاد ندین چون یک‌مامانم مذهبی نیست دو اونجاهارو رفتیم 

میخوام تفریح خالص باشه فقط بهش خوش بگذره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

آذربایجان شرقی تبریزجنگل های ارسباران ورزقان کیلبر اردبیل تا سرد نشده برین بگردین

بعد امنیتم دارن برای دو تا زن تنها ک برن؟؟ 

واای منو هم ببر خیلی دلم سفر میخواد غرب کدوم طرف میشه؟منظورت شیراز و ایناس ؟

غرب کشور دیگه 

نه جنوبو رفتم  

غرب میشه طرف کردستان اردبیل تبریز  کرمانشاه ایلام و همدان 

ولی جایی ک متناسب با ۵ روز باشه و تقریبا نزدیک باشه نمیتونم مقصد انتخاب کنم

خب الان سمت غرب و شمالغرب سرد شده

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من اکثرا شهر ها غرب رفتم کرمانشاه همدان نهاوند پاوه قصر شیرین بانه سنندج. خرم آباد هم خیلی شهر خوبیه آبشار و طبیعت خیلی خوبی داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️