2777
2789
عنوان

با مامانم سفر کجا بریم بهش خوش بگذره غرب کشور و پنج روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 48 پست
خب الان سمت غرب و شمالغرب سرد شده

یعنی دیگه فایده نداره؟؟ 

کجا ببرمش؟؟ 

من میخوایم یک جای نزدیک باشه در حد ۵ روز یک روحیه اش عوض بشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثرا شهر ها غرب رفتم کرمانشاه همدان نهاوند پاوه قصر شیرین بانه سنندج. خرم آباد هم خیلی شهر خوبیه ...

اخه ابشارا دیگه سردن اونا برای تابستونه 

الان دیگه فایدا ندارن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

غرب کشور دیگه نه جنوبو رفتم غرب میشه طرف کردستان اردبیل تبریز کرمانشاه ایلام و همدان ولی جایی ک مت ...

تبریز بنظرم نرو چیزای خوبی نشنیدم 

من بودم صبر میکردم هوا بهتر بشه چند ماه دیگه دم عید میرفتم کرمانشاه اخه جشنای قشنگی دارن خیییلی

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اخه ابشارا دیگه سردن اونا برای تابستونه الان دیگه فایدا ندارن

نه بابا اینجا هوا خوبه

اگه اومدی دربند صحنه غارقوری قلعه پاوه و طاقبستان یادت نره

خوش بگذره❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تبریز بنظرم نرو چیزای خوبی نشنیدم من بودم صبر میکردم هوا بهتر بشه چند ماه دیگه دم عید میرفتم کرمانشا ...

چند ماه دیگه یعنی چه زمانی؟؟ 

بهمن یا اسفند؟؟ یا آذر منظورته؟؟ 

یعنی دیگه فایده نداره؟؟ کجا ببرمش؟؟ من میخوایم یک جای نزدیک باشه در حد ۵ روز یک روحیه اش عوض بشه

فایده داره

هواشناسی رو چک کن

هم تهران رو ببین هم شهر مورد نطر. 

سرماش دستت میاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه بابا اینجا هوا خوبهاگه اومدی دربند صحنه غارقوری قلعه پاوه و طاقبستان یادت نرهخوش بگذره❤️

لرستان؟؟ یا کردستان؟؟ 

میشه بکم اطلاعات بیشتری بدی من تخمین هزینیه ایی هم بزنم

اخه ابشارا دیگه سردن اونا برای تابستونه الان دیگه فایدا ندارن

اون شهر های دیگه مناسب برای الان البته اون پاوه و نهاوند و صحنه و... که گفتم حالت روستایی دارن ولی شهر بزرگ تر بخوای کرمانشاه و همدان 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چند ماه دیگه یعنی چه زمانی؟؟ بهمن یا اسفند؟؟ یا آذر منظورته؟؟

نمیدونم میدونم همسایمون کرمانشاهی هست تعریف میکنه فک کنم اسفند اتفاقا تو اینستا هم دیدم تو فیلم دلم باز شده دیگه وای به خال اونجا باشی 

همه لباسای مخلی رنگارنگ مخصوصا زناشون 

رقصلی دسته جمعی زیبا سازاشون

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

اعصابم از غرب کشور واقعا خورد شده 

هر شری برنامه ریزی میکنیم بریم سرده و وقتش نیست با برنامه های ما نمیخونه 

توی تابستون تعطیلی نداریم 

توی زمستون و عیدم سردن😆😆😆

عزیزم بنظرم شما اینجوری برنامه بچین

از تهران بیا همدان یه روز اونجا بگذرون

بعد بیا یه روز کرمانشاه

بعد از کرمانشاه برو کردستان یه روز

بعدش دوباره بیا کرمانشاه یه روز بمون

بعدش دیگه برو تهران

مسیر از تهران باید اول بری همدان بعد کرمانشاه بعد کردستان واسه همین اینجوری گفتم

جاهای دیدنیم همدان غار علیصدر و گنج نامه رو برو

کرمانشاه بازار سرپوشیده(خودمون بهش میگیم بازاراسلامی) و طاق بستان رو ببین

از شهرستان صحنه دربندشو ببین

بعد برو جوانرود که یه بازار خیلی قشنگ با قیمتای خوب داره(بورس لوازم ارایشی و لوازم خونس)

بعدش برو پاوه و غار قوری قلعه رو ببین

از اونجا برو کردستان سنندج و بانه و روستای سلین

توی جوانرود و پاوه همه جا اسم و شماره برای سوییت زدن راحت پیدا میکنی شهرای دیگم همینطور

اومدی کرمانشاه نون برنجی و کاک و خورش خلال رو امتحان کن

توی کردستانم برساق و کلانه  رو حتما امتحان کن

سوالی داشتی در خدمتم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم بنظرم شما اینجوری برنامه بچیناز تهران بیا همدان یه روز اونجا بگذرونبعد بیا یه روز کرمانشاهبعد ...

مکران پایتخت جدید چطوره

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍