2777
2789
عنوان

با مامانم سفر کجا بریم بهش خوش بگذره غرب کشور و پنج روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 48 پست
عزیزم بنظرم شما اینجوری برنامه بچیناز تهران بیا همدان یه روز اونجا بگذرونبعد بیا یه روز کرمانشاهبعد ...

مرسی عزیزدلم‌

دقیقا دنبال یک همچین راهنمایی میگشتم خیلی لطف کردی

من با ۱۱ میلیون میتونم این ۵ روز رو بگذرونم دو نفریم؟ خریدا دیگه با مامانمه 

صرفا هزییته خورد و خوراک و سوییت منظورمه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر مکران در چابهار چجوریه

ما جنوب زیاد رفتیم 

بنظرم چابهار و بری بهتره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

همدان خوبه امنیت هم داره من دو سال ارشد دانشجو بودم اونجا قشنگ هم هست

اره اونجا هم میریم

مرسی عزیزدلم‌دقیقا دنبال یک همچین راهنمایی میگشتم خیلی لطف کردیمن با ۱۱ میلیون میتونم این ۵ روز رو ب ...

خواهش میکنم عزیز دلم قدمت روی چشم❤️

بستگی به روز داره سویت متوسط داخل شهر روزی۸۰۰تومنه که فکر کنم کفایت کنه اخر هفته ها بیشتره

خورد و خوراکم بستگی داره از کجا غذا بگیرین انقدی تنقلات داره که فکر نکنم اشتهایی برای خوردن غذا داشته باشین ولی اگه خواستین غذا بخورین غذا خوری های معمولی هم کیفیت غذای مناسبی دارن قیمتاشونم خوبه نهایتش میتونین بعضی وعده هارو با املتی چیزی سرهم کنین

بنظرم۱۱تومن کافیه فقط قبل گرفتن سوییت از چندجا قیمت بگیرین که بهترینو انتخاب کنین

سوالی هست در خدمتم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اعصابم از غرب کشور واقعا خورد شده هر شری برنامه ریزی میکنیم بریم سرده و وقتش نیست با برنامه های ما ن ...

سرد هست ولی لرستان تا خوده ماه وسط پاییز عین بهشته از لحاظ سر سبزی برو خرم اباد بروجرد الیگودرز کوهدشت ازنا ...

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

الان دیگه اونورا سرده ها لباس گرم ببرین 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍