2777
2789
عنوان

تغذیه چی میدین به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 85 پست
شیرو کیک کجا صد تومن میشه من شیرگرفتم دونه ایی ۱۵ کیک هم ۲۰

اینجا ۲۵ بود کیکام قیمتاشون فرق داره... دخترم که به بردن دوتا چیز راضی نیس میگه هر زنگی باید خوراکی داشته باشه  کیکو شیر برا یه زنگش میبرد بقیشم باید میخریدم..‌ پارسال روزی ۱۵۰میبرد

ولمون کن 

شینسل مرغسیب زمینی سوخاریالویه فلافل ماکارونیآش و حلیماسنک ساندویچ کالباس و سوسیس هم به روزهای یواش ...

ماکارونی که تماما لباسا و مقنعه رو قرمز میکنن ....

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگید انشالله باسواد و بامعرفت تربیت بشهبهتر از دعای خانم دکتر شدنه

بیخیال دیگه گیر نده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینجا ۲۵ بود کیکام قیمتاشون فرق داره... دخترم که به بردن دوتا چیز راضی نیس میگه هر زنگی باید خوراکی ...

وای خیلی زیاد میشه ...شوهر من روز ۳۰ تومن برا خرجیش میده دستم ولی خب بیشتر بشه خودم میزارم روش ۴۰ تومن اینا میشه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

میوه هم موز فقط میبره ...

میوه موز دوست داره .که بازم حساسیت داره ولی خوب گاهی بهش میدم

میوه خشک اکثر بچه ها دوسدارن امتحان کن 

منم پسرم به هویج و پروتئین حساسیت داره ولی گاهی بهش میدم کم کم تا بدنش عادت کنه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
وای خیلی زیاد میشه ...شوهر من روز ۳۰ تومن برا خرجیش میده دستم ولی خب بیشتر بشه خودم میزارم روش ۴۰ تو ...

امسال دیگه اوضاع مالیم خییلی خرابه  توجه کردم هر چیزی قیمتش ازین خوراکیای آماده ارزونتر میوفته

ولمون کن 

امسال دیگه اوضاع مالیم خییلی خرابه توجه کردم هر چیزی قیمتش ازین خوراکیای آماده ارزونتر میوفته

اره خوراکی خیلی خیلی گرونه تازه من میرم عمده فروشی خرید میکنم خوراکی رو به همون قیمت تولید میخرم