2777
2789
عنوان

تغذیه چی میدین به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتره گفت آجیل براش خوب نیس..آسم آلرژیک داره... مگرنه پسته ...آجیل ماهانه یه مقدار بخرم بعضی رورا ...

آجیل ارزونتر از کیک و شیره؟! 

من از قیمتا خبر ندارم شاید چون خریدا رو بابام میکنه نمیدونم فکر میکردم آجیل گرونتر باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

آجیل ارزونتر از کیک و شیره؟! من از قیمتا خبر ندارم شاید چون خریدا رو بابام میکنه نمیدونم فکر میکردم ...

عزیزمنظورم اینه مثلا قیمت۲۰۰پسته بگیرم. دوروز یبار ۵دونه بهش بدم خوبه کافیه

ولمون کن 

این پودرای کیک آماده بگیر نصف کن دوبار بپز کیک خونگی،میتونی هم گپسول بگیری از لوازم قنادی بذاری توی فنجون مواد کیکم بریزی میشه شکل کیک یزدی،نون خشک از نانوایی ها بگیر ،براش بذار دوست دارن بچه ها،سیب زمینی سرخ شده،انواع کوکوها،نون پنیر ،میوه هرچی داشتی خربزه میتونی تیکه کنی یذاری تو ظرف دربسته ببره

سیر میشه با 5 تا دونه پسته؟ 

بر مسببان تورم لعنت 

منم میخوام چندتا چیز بخرم متعجب موندم از این قیمت ها 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره یه ذره پسته بگیر،یه ذره بادوم بگیر،یه ذره انجیرخشک بگیر،یه ذره برگه آلو بگیر،مغزبادوم زمینی هم ارزونتره،قاطی کن میشه یه آجیل کامل روزی یه مشت بهش بده ببره

این پودرای کیک آماده بگیر نصف کن دوبار بپز کیک خونگی،میتونی هم گپسول بگیری از لوازم قنادی بذاری توی ...

خودم کیک ..بلدم کیک تولدم قبلا درست میکردم ... کاپ کیکم خوبه مشکلم اینه بچم به تخم مرغ حساسیت داده نمیخوام زیاد بهش بدم

ولمون کن 

سیر میشه با 5 تا دونه پسته؟ بر مسببان تورم لعنت منم میخوام چندتا چیز بخرم متعجب موندم از این قیمت ها

نه خب در کنارشم هرچی باشه تو یخچال میذارم .میوه ای چیزی..

دخترم گیر داده که هر زنگی باید خوراکی باشه😑

ولمون کن 

😑😂

بخدا انقدره خواب دارم😅 مهمون ناخونده داشتیم تا بره دیر شد بچمم خوابش پرید همین تازه خوابید

درستش اینه که همینی که شما گفتی 

آدم باید موفق باشه حالت توی هر رشته ای که هست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اره یه ذره پسته بگیر،یه ذره بادوم بگیر،یه ذره انجیرخشک بگیر،یه ذره برگه آلو بگیر،مغزبادوم زمینی هم ا ...

هر روز که نمیدم دکتر گفت آجیل خوب نیس برا آلرژیش... حتی مرکبلتم نباید بخوره.. اعصابم خورده😑

ولمون کن 

هر روز که نمیدم دکتر گفت آجیل خوب نیس برا آلرژیش... حتی مرکبلتم نباید بخوره.. اعصابم خورده😑

اره میفهمم مرکبات آلرژی دارن معمولا،ولی برگه آلو و انجیر خشک و پسته و گردو معمولا حساسیت زا نیستن،بادوم و بادوم زمینی حساسیت زا هستن،بعدم شور نکن

اره میفهمم مرکبات آلرژی دارن معمولا،ولی برگه آلو و انجیر خشک و پسته و گردو معمولا حساسیت زا نیستن،با ...

انجیر نمیخوره .آلو هم میخوره سرفش میگیره.

ببین آسم آلرژی به خیییییلی چیزا آلرژی داری  .کلافه شدم

ولمون کن 

نه خب در کنارشم هرچی باشه تو یخچال میذارم .میوه ای چیزی..دخترم گیر داده که هر زنگی باید خوراکی باشه� ...

بچه درس میخونه تو مدرسه گشنش میشه بچه مقصر نیست

مقصر مسئولین هستن با این تورم خدا لعنت کنه مسئولین نالایق رو

کتاب 500 صفحه ای سال 99 خریده بودم قیمتش زیر صدهزار تومن بود کتاب 200 و چند صفحه ای الان میخوام بخرم قیمتش سیصد هزار تومنه!! این تورم وحشتناک داره بالا میره