2777
2789
عنوان

داغونم دختر داییم میخواد نامزد کنه مامانم گفت داری حسودی می‌کنی بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 87 پست
امروز از بس فک کردم بخدا اندازه دو سال پیر شدم

ول کن،،،ان شالله تو هم یه شوهری گیرت میاد که کل فامیل چشمشون در بیاد🥰😂😃شاید مامانت منظور خاصی هم نداشته ولی بهش بگو که ناراحت شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دلخوری، حالت طبیعیه. ولی میگن برا چیزی که پنج سال دیگه یادت رفته و برات بی اهمیت شده، بیشتر از پنج دقیقه ناراحت نباش. حالا اینو که دیگه ماه بعد یادت میره، خود خوری نکن. بهش بگو ۱۷ سالگی ازدواج کردن خودش حماقته. چرا باید به حماقت بقیه حسودی کنم. 

ول کن،،،ان شالله تو هم یه شوهری گیرت میاد که کل فامیل چشمشون در بیاد🥰😂😃شاید مامانت منظور خاصی هم ...

شوهر بخدا من اصلا خوشم نمیاد 

دارم درس میخونم بقران

ولی گمونم فک میکنن منم آرزوی شوهر دارم

شوهر بخدا من اصلا خوشم نمیاد دارم درس میخونم بقرانولی گمونم فک میکنن منم آرزوی شوهر دارم

بهشون بگو تا چند ساله دیگه حتی اگه خواستگار هم بیاد ازدواج نمیکنی ،که فکر نکنن ارزوش داری

حالا واقعا قلبآ حسودی نمیکنی؟سخت نگیر مامانا ته دلشون شور میزنه واسه دخترشون بعضی وقتا بی دلیل عصبی ...

نه حسود نیستم 

شاید بگم خداروشکر به کسی که دوسش داشت رسید 

کاش منم برسم 

ولی حسودی کنم ن