2777
2789
عنوان

تغذیه چی میدین به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 85 پست

شیرو کیک کجا صد تومن میشه من شیرگرفتم دونه ایی ۱۵ کیک هم ۲۰

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

تایم صبح.لقمه نان پنیر خیار.یا ساندویچ کتلت .و هر نوع میوه که تو خونه داشته باشم.

ظهر ناهار اگه تو خونه نخورن.میبرن.(کوچیکه همیشه میخوره)

لقمه سیب زمینی سرخ کرده.ناگت.فلافل.همبر .کتلت. و هر نوع میوه ..و شربت درست میکنم تو قمقمه میزارم میبرن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره خودش گفت میبرم. انارم دادم دون میکنم ببره پفیلام دارم شاید درست کردم. نخودم دارم باید چرخ ...

مگه میخواد. بره سینما پفیلا... تو رو خدا چیزی بزارین دل بچه ها نکشه در حد سیر شدن صبحانه نون گرم پنیر کره یا سبزی و....

بهتر نیست لقمه بهش بدی؟ ذرت اذیتش نمیکنه؟ سر صبح روی دلش میشینه نون پنیر و گردو سیب زمینی سرخ کرده و ...

دخترم دورزه التماس میکرد بلال بخر. خریدم. دوست داره میبره. امسال خوبه خودش دوست داده میگه میوع.. بده .پارسال قبول نمیکرد

ولمون کن 

تعجب میکنم

همه لقمه های نون پنیر و آجیل و میوه میذارن بچه هاشون میخورن؟ 

زمان ما اکثر بچه ها از این چیزا خوششون نمیومد عاشق سوسیس و کالباس و پفک و چیپس و لواشک و ترشک بودن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ماهانه یکم گردو بخر مثلا نون پنیر گردونون پنیر گوجه خیار نون پنیر سبزی گوجهنون پنیر خرمانون پنیر حلو ...

اگه خونه ناهار بخوره بره نیازی هست لقمه بزارین من وقتی ناهار خونه میخوره چهار رو نیم از مدرسه میاد خونه منم میوه می‌زارم با شیر موز یا شیر 

دکتره گفت آجیل براش خوب نیس..آسم آلرژیک داره... مگرنه پسته ...آجیل ماهانه یه مقدار بخرم بعضی رورا ...

اره دیگه اون چیزایی که ضرر داره نده یا خیلی کم بهش بده 

ولی شیر و کیکای بیرون اصلا خوب نیستن سعی کن خونگی خوراکی بهش بده

میوه بگیر کم کم خشک کن رو بخاری یا رو شوفاژ 

میوه خشکم عالیه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
مگه میخواد. بره سینما پفیلا... تو رو خدا چیزی بزارین دل بچه ها نکشه در حد سیر شدن صبحانه نون گرم پنی ...

با پفیلا که دل کسی نمیشکنه. ارزونترین چیز و در دسترس ترین چیز هست. به دوستاش هم میتونه تعارف کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه من اصلا لقمه خوشش نمیاد میده به دوستاش براش بزارم کیک وشیر یا چیپس و پفک و چوب شور واین هله هوله ...

پارسال دختر منم ازین چیزا میبرد  خیییلی براش بد بود معلمشم مدام میگفت حتما تنبلید که این چیزای آماده میدین بچتون..

خداروشکر امسال دخترم میبینه خواهر زادم میوه ..میبره اینم میگه برام بذار

ولمون کن 

دخترم دورزه التماس میکرد بلال بخر. خریدم. دوست داره میبره. امسال خوبه خودش دوست داده میگه میوع.. بده ...

بلال رو بهش یادآور کن که زنگ آخر بخوره 

نوش جونش باشه 

ان‌شاءالله خانم دکتر بشه 

حتماً بهش غذای نونی بده که ذهنش خوب کار کنه و خدایی ناکرده دلدرد هم نشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اگه خونه ناهار بخوره بره نیازی هست لقمه بزارین من وقتی ناهار خونه میخوره چهار رو نیم از مدرسه میاد خ ...

اگه ناهارش خوب میخوره 

میتونی براش میوه بزاری یا اجیل 

گاهی یه لقمه کوچیکم براش بزار مثلا ناهار سبک گذاشتی امکان داره سیر نشده باشه اون لقمه خوبه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

شینسل مرغ

سیب زمینی سوخاری

الویه 

فلافل 

ماکارونی

آش و حلیم

اسنک 

ساندویچ کالباس  و سوسیس هم به روزهای یواشکی 

نون پنیر خیلی کم  می زارم خامه و کره هم آب می سه نمی خورن

البته ما چند نمونه نون محلی داریم اونا هم می زارم 

میوه هم باشه می زارم اجیل هم نمی خورند

پارسال دختر منم ازین چیزا میبرد خیییلی براش بد بود معلمشم مدام میگفت حتما تنبلید که این چیزای آماده ...

خداروشکر حالا من اصلا تنبل نیستم هرچی که بگه براش درست میکنم .توفکرم یکم دونات و کیک خونگی بپزم بعضی روزا براش بزارم مگه اینارو ببره یا سیب زمینی سرخ کرده هم خوشش میاد ولی لقمه اصلاااا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بلال رو بهش یادآور کن که زنگ آخر بخوره نوش جونش باشه ان‌شاءالله خانم دکتر بشه حتماً بهش غذای نونی بد ...

بگید انشالله باسواد و بامعرفت تربیت بشه

بهتر از دعای خانم دکتر شدنه

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه