2777
2789
صلاح اون خدا میدونه نه تو صلاح ما هم اون چیزی نیست که ما دوست داریمو بسا چیزی را خوش ندارید و آن برا ...

وقتی باعث کفر و گناه میشه 

چرا دشمنای من باید خوشحال بشن

سختی کشیدم صبر کردم 

اما درها به روم همش بسته س

همسرم آدم زحمت کشه

دست همرو گرفته

همونا آدم شدن و هیچ کدوم یادشون نمیاد 

اینا منو میسوزونه

وقتی باعث کفر و گناه میشه چرا دشمنای من باید خوشحال بشنسختی کشیدم صبر کردم اما درها به روم همش بسته ...

عزیزم این همون ازمایش که گفتم که کفر میگی یا نه که داری میگی

اصلا به این دنیا زیاد بها نده که اون دنیات خراب شه راضی باش به رضای خدا و صبر و توکل کن و کمک بخواه 

یکم از درون خودت بزرگ کن درست میشه

یا علی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این همون ازمایش که گفتم که کفر میگی یا نه که داری میگیاصلا به این دنیا زیاد بها نده که اون دنی ...

عزیزم 

بیا ادمایی و نشونت بدم انقد بلا سرشون اومده تو زندگی 

که الان انقد گناه کردن که قطعا با حرف شما مستقیم میرن جهنم

خدا یه جاهایی باید دست آدما رو بگیره 

ادمی که صبرش لبریز شده تا خودکشی میره 

از خدای خودش کمک میخاد

عزیزم بیا ادمایی و نشونت بدم انقد بلا سرشون اومده تو زندگی که الان انقد گناه کردن که قطعا با حرف شما ...

شاید هم به خاطر گناه هاشون تاوان میدن ما از حال خودمون خبر نداریم چه برسه دیگران 

خدا میدونه تو کار خدا که این همه نظم و قدرتش در همه جا جاریه نمیشه چرا آورد اگر واقعا ایمان داشته باشی

یا علی

شاید هم به خاطر گناه هاشون تاوان میدن ما از حال خودمون خبر نداریم چه برسه دیگران خدا میدونه تو کار خ ...

طرف بخاطره مشکلات میشه گناهکار

برعکس میگی عزیزم

بیا من نزول خورهایی نشونت بدم که چه زندگی کردن

و بچه هاشون چقد خوش و سلامتن 

تا جایی که یادم میاد دارم سختی میکشم 

چیزی که بیشتر ادما زود به دستش اوردن 

من باید برای تک تکشون گریه زاری میکردم

نمیدونم کی قراره این بدختیا تموم بشه 

بقول شما وقتی مردیم

طرف بخاطره مشکلات میشه گناهکاربرعکس میگی عزیزمبیا من نزول خورهایی نشونت بدم که چه زندگی کردنو بچه ها ...

و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان می دهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان می دهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است.

۱۷۸ آل عمران

یا علی