2777
2789
عنوان

شوهر اویزوونم طلاقم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 6448 بازدید | 206 پست
شوهر منم همینه تهدید میکنه بری خونه بابات میام ال میکنم بل میکنمزر میزنه گلم نترس اگه اومد جلو خونوا ...

ابرو ریزی کرد پلیس اومد هیچکاری نکرد دوباره به زور بر گردوندم البته خودم هم میترسم چون برای تهدید من دخترم رو اذیت میکنه منم مجبورم به سازش مجبورم 😔😔

از هیچی نمیترسه ببین کسی که از خدا نترسه هر کاری میکنه ،میگیری که چی میگم 😔😔

نمیتونه...همچین ادمایی پاش بیفته جا میزنن دوبار رنگ زندانو ببینن خودشون میبازن

مگه ما چقد عمر میکنیم بخاطر این احتمالات بخوایم جوونیمون هدر بدیم؟؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی با مهریه تهدیدش کنی؟؟

خودشیفته تهدید حالیش نمیشه😂ب ی جایی رسوندتم ب بخشش مهر راضی شدم میگه ببخش برو بعد ک دید تصمیمم جدیه گفتم سندو بریم از خونه مامانم بردارم همین فردا بریم میبخشم فقط بعدش میرم دیکه نمیام

دید باورم شده خیز برداشت رفت عقب حتی برای بخشش هم نیومد 

دیکه دارم زوری باهاش زندگی میکنم خدا فقط باید بیاد وسط

ابرو ریزی کرد پلیس اومد هیچکاری نکرد دوباره به زور بر گردوندم البته خودم هم میترسم چون برای تهدید من ...

پلیس هیچکاری هم نکنه ثبت پرونده میکنه دیگه درسته؟

بعدشم نگران نباش اون دخترشه از خونشه جلوی تو تظاهر میکنه داره اذیتش میکنه تا تو بترسی میدونه نقطه ضعفته و گرن با دخترت تنها باشه نمیاد خدای نکرده هرروز عذابش بده مهربون میشه

پلیس هیچکاری هم نکنه ثبت پرونده میکنه دیگه درسته؟بعدشم نگران نباش اون دخترشه از خونشه جلوی تو تظاهر ...

عزیزم هفده ساله دارم باهاش زندگی میکنم میشناسم جنسشو ،بد جوری عصبی که بشه فقط میزنه چه بچه چه خودم 

شوهرم میگه اگه طلاق بگیری خانوادتون میکشم

زر میزنن حالا شایدم واس بحث و دعوا بیان فامیل مام همش زنشو تهدید میکرد میاد داداشتو میکشم ال میکنم بل میکنم هیچ غلطی هم نکرد از اخر زن هم طلاق گرفت

پسر خواهرم یه بار بهش گفت گناه دارن اذیتشون نکن ،با تفنگ رفته دم مغازش بسته به رگبار خدا رو شکر خودش ...

اسلحه واقعی😳😳چرا پلیسو خبر نکردین اونجا دخلشو بیاره وای