elnaz_poopak مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8058 عنوان شوهر اویزوونم طلاقم نمیده | مشاهده متن کامل بحث + 6448 بازدید | 206 پست کاش میشد ی دعایی بخونم ازم متنفر بشه برهدیگه پیش خدا دعای درست شدن زندگیمو نمیکنم فقط میگم خدایاا مارو از هم جداکن خسته شدم 1404/07/03 | 13:22 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 4033 اونایی ک میگفتن حق طلاق بدرد نمیخوره و ...کجان؟؟الان اسی اگه حق طلاق داشت خیلی راحت تر میتونست جدا شه لعنت به این قوانین مسخره 🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2818 همه دوست دارن جدا شن مادوست داریم بگیریم ای روزگار اینجا زن پیدا نمیشه ها از من گفتن بود 😂😂
elnaz_poopak مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8058 باور کن منم دیگه از درست شدن زندگی نا امید شدم فقط میگم خدایا خودت یه راهی بزار جلو ما از هم جدا شدی ... اره درکت میکنم راه نداره این خودشیفتس خداهم نعوذبالله بیاد جلوش در میاد
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2818 اونایی ک میگفتن حق طلاق بدرد نمیخوره و ...کجان؟؟الان اسی اگه حق طلاق داشت خیلی راحت تر میتونست جدا ش ... من حق طلاق هم دارم ولی نمیتونم جدا شم چون طرفم شره و خانوادمو اذیت میکنه 😔
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7665 و منی که جدا شدم و دوست دارم برگردم به زندگیم😣 اگه دلیل محکمی برای طلاق نباشه واقعا سخته اما اگه خیانت اینا باشه نمیه بخشید شوهرم میگه تنها چیزی که بخشش نداره خیانتع واقعا همینطوره
elnaz_poopak مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8058 اونایی ک میگفتن حق طلاق بدرد نمیخوره و ...کجان؟؟الان اسی اگه حق طلاق داشت خیلی راحت تر میتونست جدا ش ... من احمق موقع عقد اصلا اطلاعات قانونی درستی نداشتم کاش یکم مطالعه میکردم
خیارشنگ عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1432 اینجا زن پیدا نمیشه ها از من گفتن بود 😂😂 میدونم شاید فرجی شد پیداهم بشه حسودا زیادن نمیذارن
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 4033 من حق طلاق هم دارم ولی نمیتونم جدا شم چون طرفم شره و خانوادمو اذیت میکنه 😔 عزیز من میتونی شکایت کنی در صورت وجود ازار و اذیت برو پدرشو در بیار مگه الکیه بخواد اذیت کنه 🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2818 اره درکت میکنم راه نداره این خودشیفتس خداهم نعوذبالله بیاد جلوش در میاد میدونم چی میگی منم خیلی اذیتم میکنه عصبی بد اخلاق دست بزن ،ولی دست از سرم ور نمیداره میدونه دیگه زن بگیر نیست سفت منو چسبیده
elnaz_poopak مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8058 من حق طلاق هم دارم ولی نمیتونم جدا شم چون طرفم شره و خانوادمو اذیت میکنه 😔 شوهر منم همینه تهدید میکنه بری خونه بابات میام ال میکنم بل میکنمزر میزنه گلم نترس اگه اومد جلو خونوادت ابروریزی کرد توهم ابروشو ببر
_invisible_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 4033 من احمق موقع عقد اصلا اطلاعات قانونی درستی نداشتم کاش یکم مطالعه میکردم نمیتونی با مهریه تهدیدش کنی؟؟ 🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2818 عزیز من میتونی شکایت کنی در صورت وجود ازار و اذیت برو پدرشو در بیار مگه الکیه بخواد اذیت کنه از هیچی نمیترسه ببین کسی که از خدا نترسه هر کاری میکنه ،میگیری که چی میگم 😔😔
یاغیرتالله عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1334 من حق طلاق هم دارم ولی نمیتونم جدا شم چون طرفم شره و خانوادمو اذیت میکنه 😔 شوهرم میگه اگه طلاق بگیری خانوادتون میکشم
elnaz_poopak مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8058 میدونم چی میگی منم خیلی اذیتم میکنه عصبی بد اخلاق دست بزن ،ولی دست از سرم ور نمیداره میدونه دیگه زن ... هرچی میگی حس میکنم همزادمی😂اینم شرایط سختی داره بعید میدونم کسی بهش زن بده چون اخلاقای تو خونش وحشتناکه و شرایط بیماریش