2777
2789
عنوان

شوهر اویزوونم طلاقم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 6448 بازدید | 206 پست
عزیزم هفده ساله دارم باهاش زندگی میکنم میشناسم جنسشو ،بد جوری عصبی که بشه فقط میزنه چه بچه چه خودم

خب وقتی دادگاه ببینه اون روانی صلاحیت نداره بهش بچه نمیده کاش ی وکیل بگیری کمکت کنه

پسر خواهرم یه بار بهش گفت گناه دارن اذیتشون نکن ،با تفنگ رفته دم مغازش بسته به رگبار خدا رو شکر خودش ...

دوران نامزدی اخلاقش چطور بود عزیزم؟

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران نامزدی اخلاقش چطور بود عزیزم؟

شوهر منم دوران نامزدی معلوم بود عقل نداره کاش همونجا ولش میکردم عصبی میشد میگفت الان میرم ی قوطی اسید میخورم همه جامو جر بده😂 کاش میرفت میخورد😂راحت میشدم

من احمق روانی بازیاشو ب کسی نگفتم متوجه نشن ابروم نره یا مامانم جوش نزنه از همون عقد معلوم بود تختش کمه

خب وقتی دادگاه ببینه اون روانی صلاحیت نداره بهش بچه نمیده کاش ی وکیل بگیری کمکت کنه

خواهرم وکیله میگه بساز این ول کن نیست اگه بچه نداشتی کمکت میکردم ولی الان نمیتونم گناه اون بچه ها رو گردن بگیرم 

منم میگم ای کاش خیانت میکرد حداقل یکم کار من راحتتر میشد میتونستم ازش جدا شم مشکل اینه به من خیلی وا ...

شانسمون گوهه حداقل خیانت مدرک محکمیه واس طلاق دیگه عذری نداره اما اون عاشقا ک نباید میدیدن خیانت دیدن ما ک گوه تو گوهه متعهد از اب درومدن😂

خوب بود خیلی خوب کلا چسبیده بود بهم در حدی که سر دو ماه عروسی رو گرفت

منم قبلن با ی اقایی در ارتباط بودم به ازدواج نرسید ولی عصبی بود یعنی زود عصبی میشد از کوچیک ترین حرفی باب میلش نبود میزد زیر همه چی خیلیم منفی نگر بود و اینکه چندبارم حتی ب فحش دادنم رسید و اینکه دو سه باری به شوخی گفت که من دست بزن دارم
الا حرفای شمارو دیدم حس میکنم اونم توی زندگی چنین اخلاقی داره

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
خواهرم وکیله میگه بساز این ول کن نیست اگه بچه نداشتی کمکت میکردم ولی الان نمیتونم گناه اون بچه ها رو ...

وااز خواهرت توقع نداشتم

الان فکر میکنی بچت ارامش داره؟ خودت چی فکر میکنی

شوهر منم دوران نامزدی معلوم بود عقل نداره کاش همونجا ولش میکردم عصبی میشد میگفت الان میرم ی قوطی اسی ...

تو که خودشو نشون داد چرا ادامه دادی من تا سر زندگیم نرفتم و بچه اول رو نیووردم چیزی ازش ندیدم بعد اون خودشو رو کرد بچه دوم رو خدا خواسته باردار شدم 

منم قبلن با ی اقایی در ارتباط بودم به ازدواج نرسید ولی عصبی بود یعنی زود عصبی میشد از کوچیک ترین حرف ...

صددرصد کسی ک تو زندگی هنوز نامزده این شکلیه زیرسقف دیو دو سر میشه