2777
2789
عنوان

حالا بریم برای یک نفس عمییییق در نی نی سایت بدون بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 94 پست
راستشو بگو رییست کجاست هاااان؟😠

😂😂😂😂

نمیدونم والا امیدوارم یکی بیاد منو به عنوان کارمندش گردن بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بخاطر این تهمت که گفتی مادرزن ۱۰۰تا کاربری داره افتادی زندان میفهمی😂

اگه افتادم زندان برام کمپوت گیلاس میاری؟🥺

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بله کامنت پایین خودت رو مشاهده کن

عزیزم نی‌نی‌یار برام تگ نمیشه

لطفا تگش کن

ببینم نظر خانوم نی‌نی‌یار راجب امضای ایشون چیه

آیا ایشون به دلیل فحاشی چندکاربری داشتن و بی‌تربیتی تعلیق دائم شدن یا پروفایل‌هاشون!!!

اصلا تایپک صلواتی در کار نبوده

دلیل تعلیق دائم شدنش پیگیری‌های زیادی از سوی کاربران دیگه بوده

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم

وقتی بخاطر این تهمت که گفتی مادرزن ۱۰۰تا کاربری داره افتادی زندان میفهمی😂

میاد فحاشی میکنه با هر کاربری

و هر بار یک کاربری‌ش تعلیق میشه

داغ تعلیق دائم شدن وادار به این کاراش میکنه

راستشو بگو رییست کجاست هاااان؟😠

من میدونم کی داره حرف میذاره توی دهن این بچه

کسی که پشت پرده تمام این قضایاس با اوپرا و اعتصامی مشکل داره

جدیدا دارن حرف میذارن دهنش

اون کسی که باید پیگیری و شکایت کنه منمهیچ مدرکی دستت نیست تمام کامنت های منم موجودهمنتظر ابلاغیه هست ...

با چندین کاربری مختلف طی همین چند روز به من فحاشی کرده

و من رو به کاربر فحاش دیگری که مثل خودش بوده اشتباه گرفته!! حتی متن‌ها موجوده که چندین فحش داده و حتی یکی شو مثل خودش جواب ندادم

قابل توجه‌هت باشه بچه جون، هم دایی بنده وکیل هستن و هم دو تا برادر بزرگترم

به جان پدرم قسم دست برنداشتی شکایتت میکنم 

من میدونم کی داره حرف میذاره توی دهن این بچهکسی که پشت پرده تمام این قضایاس با اوپرا و اعتصامی مشکل ...

من که دلم براش میسوزه همیشه اینجور ادمای کندذهن و کمبود دار بازیچه و مضحکه بقیه میشن

عزیزم نی‌نی‌یار برام تگ نمیشهلطفا تگش کنببینم نظر خانوم نی‌نی‌یار راجب امضای ایشون چیهآیا ایشون به د ...

منتظرم نی نی یار واکنش نشون بده

منتظرم نی نی یار واکنش نشون بده

برای خودم همیشه تگ نمیشه

و گرنه تگش میکردم

عاشق_امام_زمانم

یه_بنده_مهربان_خدا

مل_ملی

سرودعشق

بانوی_مهربان_سایت

آرام_جانم_همسرم

تاج_سرم_همسرم

عزیزدلتونم

بانوگل_

ghjkl۱۲۳

و خیلی‌یا دیگه که حضور ذهن ندارم

همشون مال خودشن و با هر کدوم به بقیه فحش داده

اینا صدی تایید شدن مال خودشن

اینا هم مشکوکیم رو اینک مال خودشون یا نه

مامور_قانون

arvinr

بویخوشزندگی

بانویعشق۷۰

کیمیا_

پیتزاوکبابی

ghazal۱۲۳

برای خودم همیشه تگ نمیشهو گرنه تگش میکردمعاشق_امام_زمانمیه_بنده_مهربان_خدامل_ملیسرودعشقبانوی_مهربان_ ...

دقیقا همینجوره

بانوی گل به انگلیسی هم برای خودشه

چقدر از شخصیتش بدم میومد دمتون گرم دستشو با اون کاربریهلش رو کردید من تازه الان تاپیک رو دیدم خوندمچ ...

چه فایده

دستشو رو کردم نی‌‌نی‌یار به جای چک کردن آی پی و مشخص کردن کاربری های فیکش زد اصلی رو تعلیق کرد

با فیکاش هر روز به یکی‌مون فحش میده